Max Factor

Opdater hylden eller skabet på badeværelset med nye makeup-produkter fra Max Factor. Læbestift, mascara, øjenskygge eller hvad du nu står og mangler. På føtex.dk finder du altid et stort udvalg af både de gode klassikere og det allernyeste fra det fantastiske brand. Tjek vores store sortiment lige herunder.

Max Factor – “the makeup of makeup artists”

Er du fan af det amerikanske mærke, som blev grundlagt tilbage i 1909 af den polske immigrant Maksymilian Faktorowicz, kender du garanteret sloganet. Det er et af de slogans, som er let genkendelige, når de dukker op i medierne, og som skiller sig ud fra mængden. Og det gør de mange fantastiske produkter fra et af branchens absolutte giganter også, for der ligger masser af erfaring og forskning bag succesen.
 

Tre grunde til at vælge Max Factor:

  • Bred vifte af fantastiske makeup-produkter
  • Høj kvalitet gennem mere end 100 år
  • Brugervenlige produkter til fornuftige priser

Netop de rimelige priser var noget, som manden bag det hele lagde vægt på. Han var af den mening, at alle kvinder skulle have råd til at se glamourøse ud. 

Hvad enten du vælger en Max Factor mascara med masser af volume til dine vipper, en smuk og holdbar Max Factor Lipfinity læbestift, eller en Max Factor foundation i den helt rigtige farvetone, er du garanteret høj kvalitet, stor brugervenlighed og fuld valuta for dine penge.
 

Hvad skal jeg vælge?

Har du svært ved at bestemme dig for et af de mange skønne produkter, så brug lidt tid på at finde inspiration i vores brede sortiment. Her får du mange praktiske og nyttige oplysninger under den beskrivelse og de specifikationer, som vi har udarbejdet for hvert produkt. Eller du kan vælge en gaveæske med flere produkter i.

Vi udvider løbende med nyheder, så du altid har et stort og opdateret udvalg at vælge mellem.

Når du har valgt din favorit, bestiller du den nemt og hurtigt på føtex.dk. Det tager kun et par minutter, og vi sender enten dine varer, hjem på din adresse, til en butik eller pakkeshop i nærheden af dig. 

Husk også, at du som altid her i shoppen har ubegrænset returret.