Maybelline makeup

Maybelline er et kosmetikmærke, der, selvom dets produkter ikke befinder sig i den pebrede ende af prisskalaen, hører til i den absolutte superliga inden for makeup. Maybelline mascara, concealer, foundation, læbestift eller måske neglelak? Du går yderst sjældent forgæves efter noget lækkert makeup. Tjek vores store, aktuelle udvalg af Maybelline makeup herunder.

Maybelline – ”Make it happen”

Mon ikke mange stadig forbinder det amerikanske brand med sloganet ”Maybe she´s born with it … maybe it´s Maybelline”? Det blev i 2016 udskiftet med det væsentligt kortere “Make it happen”. Maybellines hovedkontor ligger i New York. Sloganet matcher fint billedet af en pulserende stor- og modeby, hvor der hele tiden sker noget nyt inden for f.eks. trends og tendenser og de mange muligheder, som brandet tilbyder kvinder. Bruger du brandets produkter, kan du simpelthen ”make it happen”!
 

Tre grunde til at vælge Maybelline:

  • Stort og bredt udvalg af kosmetik – noget for og til alle
  • Høj kvalitet, hvor der ikke bliver gået på kompromis
  • Forbrugervenlige priser, hvor de fleste kan være med

Uanset, hvad du måtte mangle af kosmetik til din daglige skønhedsrutine eller til en flot fest-makeup, så finder du det med stor sandsynlighed i vores spændende udvalg af Maybelline produkter. Vi er vilde med brandet og holder konstant et vågent øje med, hvad der lanceres af nyheder, så vi kan udvide med det allersidste.
 

Hvad skal jeg vælge?

Der så meget lækkert at vælge mellem, at det kan være svært at skulle beslutte dig for et produkt frem for et andet. 

En af styrkerne ved brandet er, at udvalget er så utroligt bredt. Du kan ganske enkelt få alt det, der skal til for at få den perfekte makeup. Så er det sådan set ligegyldigt, om du er på udkig efter kosmetik til en naturlig og diskret hverdags-makeup eller til et mere dramatisk eller glamourøst fest-look.

Vi har udarbejdet beskrivelser og specifikationer for alle vores produkter på hylderne her i shoppen. Her får du mange nyttige oplysninger, som forhåbentlig kan gøre valget lidt nemmere for dig.

Nå du har fundet frem til en eller flere favoritter, bestiller du den/dem på føtex.dk. Husk, at du altid har ubegrænset returret.