MoYu

Rubiksterningen er et enigmatisk koncept for de fleste af os. En 2x2-terning kan vi til nøds løse… men så snart vi kommer op i 3x3, for ikke at nævne 4x4 eller 5x5, er vi straks ude, hvor vi ikke kan bunde. Men uanset, hvor meget du vil udfordres, er der noget MoYu, som passer perfekt til dig. Tager du en med i toget, vil tiden hurtigt flyve og folks blikke drage sig mod dit farvede, tredimensionelle puslespil.

Træn hjernen med MoYu

Når du løser en MoYu-terning- eller udfordring, bruger du hovedet på en helt anden måde, end hvis du bare sad og scrollede på telefonen. Du træner din evne til at koncentrere dig, din rumlige intelligens og din viljestyrke, når det i starten går lidt for langsomt med at løse dem. Med MoYu i hånden flyver tiden afsted.

 

Forskellige sværhedsgrader

Hvis du er en sand IQ-haj til rubiksterninger, er det anbefalelsesværdigt at give dig i kast med de lidt mere vanskelige 4x4-terninger! Men er du ligesom 99% af verden, findes der heldigvis også lettere terninger og/eller udfordringer fra MoYu, såsom 2x2 eller Rainbow Ball, der begge er lige så gode ‘fidget’-redskaber, som de er hovedbrud.

 

Mestrenes favorit-brand

Når det gælder de største mesterskaber i det, der hedder ‘speedcubing’ - altså sportsgrenen, hvor der dystes i, hvor hurtigt man kan løse en terning - foretrækker mange professionelle MoYu! Det skyldes dets høje kvalitet - både i det ydre (plastikken) og i det indre (drejemekanismen). Der er blevet sat adskillige rekorder med terninger af MoYu. Bliver du en af rekordholderne?