NESCAFÉ Dolce Gusto kapsler

Har du investeret i en god kapsel-kaffemaskine, skal du naturligvis også have fingre i et godt udvalg af kaffekapsler. Her på siden finder du hele vores udvalg af Nescafé Dolce Gusto kaffekapsler. Du kan vælge mellem varianter af både kaffe, te og kakao, så hele familien kan have glæde af jeres kaffemaskine.

Dolce Gusto kapsler - nyd din favoritkaffe – nemt og hurtigt

Er du ved at løbe tør for din yndlingskaffe, og er du derfor på udkig efter nye kapsler til din NESCAFÈ Dolce Gusto? Så har vi sikkert de kaffekapsler, som du står og mangler. Kaffekapsler gør det enkelt at brygge lækre og velsmagende kaffevarianter, uden at du skal bruge tid på at afmåle og mikse diverse ingredienser. Det er nemlig allerede gjort for dig. Én kapsel er én kop kaffe, kakao eller te – nemmere bliver det ikke.


Tre grunde til at vælge Dolce Gusto kaffekapsler:

  • Fås i et hav af smagsvarianter og som kaffe, kakao og te
  • Brugervenlige, nemme og hurtige at anvende – doseringen er klaret for dig
  • Placerer du dem korrekt i en velfungerende kapsel-kaffemaskine, er du garanteret et godt resultat

Vil du brygge en velsmagende og vellykket kop kaffe, er det naturligvis vigtigt, at den kaffekapsel, som du putter i din kapsel-kaffemaskine, er original. De fleste producenter samarbejder med førende kaffebrands, for at give dig de bedste smagsoplevelser. Vælger du en kapsel, som ikke er fremstillet til netop din kapsel-kaffemaskine, får du naturligvis ikke den autentiske kaffe-, kakao- eller te-oplevelse. Herudover risikerer du at ødelægge din maskine. Det må derfor kraftigt frarådes.


Sådan brygger du en vellykket kop kaffe

Vi opdaterer og udvider løbende vores sortiment med nye smagsvarianter, så du og vores andre kunder nemt og bekvemt kan få fingrene i både de gode klassikere og det allersidste nye på markedet.
Med din egen kapsle-kaffemaskine er det ingen sag at agere barista og fremtrylle en velsmagende kop kaffe, espresso, café au lait, latte macchiato, cappuccino, kakao eller te til dig selv, familie og venner.
For at smagen, aromaen og skummet skal sidde lige i skabet, er der dog et par punkter, som du bør være opmærksom på:

  • Vælg en kapsel-kaffemaskine af høj kvalitet fra et kendt og velrenommeret brand
  • Brug udelukkende originale kaffe-kapsler af samme mærke som din kaffemaskine
  • Påfyld friskt vand direkte fra koldtvandshanen – hver gang
  • Sørg for at holde maskinen ren
  • Tjek brugsanvisningen for informationer om vedligeholdelse
     

Køb nye kaffekapsler på føtex.dk

Har du tjekket vores omfattende udvalg af kaffekapsler og fundet frem til dine favoritter eller nye smagsretninger og -kombinationer, som du bare må prøve? Så bestiller du dem hurtigt online på føtex.dk. Vi sørger naturligvis for, at de bliver sendt hjem til dig på din adresse.