Nilfisk støvsugere

Nilfisk støvsuger i klassisk design med moderne teknologi. Vælg klassiske støvsugere med poser eller prøv de nye ledningsfrie modeller uden pose. Arealbestemt størrelse og elegant design i flere farver. Gå ikke på kompromis med støvsugningen – vælg en støvsuger fra Nilfisk i udvalget hos føtex.dk herunder.

Gør rent med en støvsuger fra Nilfisk

Optimal sugeevne, let manøvrering og teknologisk topkvalitet kendetegner det klassiske mærke Nilfisk. Det er støvsugere af alle typer, størrelser og modeller til det moderne hjem. 
 

Tre gode grunde til at vælge en Nilfisk støvsuger:

  • Klassisk elegance møder moderne teknologi
  • Du kan vælge mellem alle typer støvsugere
  • Gør rent effektivt og hygiejnisk i hjemmet

Smukt design og den bedste teknologi forenes i støvsugere fra Nilfisk. Vælg mellem med eller uden ledning og med eller uden pose i det store udvalg. Rengør hurtigt og hygiejnisk overalt i både det store og det lille hjem. 
 

Hvilken model Nilfisk støvsuger skal du vælge?

Blandt de mange støvsugere fra Nilfisk er det vigtigt at vælge den rigtige model til dit behov. De forskellige typer har hver deres fordele: 

  • En klassisk støvsuger fra Nilfisk udmærker sig ved den nemme manøvrering og kraftige motor. Fleksible hjul og lang slange gør det nemt at komme til overalt i rummet, og med flere forskellige motorstørrelser kan du vælge mellem flere sugestyrker. Gode mundstykker gør desuden rengøring bag sofaen og radiatorerne ekstra nemt. 
  • En ledningsfri støvsuger findes både som lille håndholdt og stor stangmodel. Den ledningsfrie løsning gør dig uafhængig af stikkontakter og frigør dig for besværet med manøvrering af ledningen. En ledningsfri støvsuger fra Nilfisk skal oplades, og batterilevetiden på støvsugeren inden opladning kan derfor være et relevant parameter for dig i dit valg. 
  • En poseløs støvsuger sikrer en konstant sugestyrke, uanset hvor meget du har støvsuget. For allergikere kan en poseløs støvsuger være et godt valg, ligesom det er en velvalgt model til dig, der gerne vil slippe for at købe dyre støvsugerposer. Husk en poseløs støvsuger skal tømmes regelmæssigt efter brug. 

Gør rengøringen til en leg med en støvsuger fra Nilfisk – Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen.