NIVEA

NIVEA er en global succes inden for hudpleje og bruges af millioner af mennesker verden over. NIVEA har udviklet adskillige innovative hudplejeprodukter i løbet af de seneste årtier, og på føtex.dk finder du et bredt udvalg med alt fra deodoranter til solplejeprodukter samt hudpleje produkter udviklet specielt til dine behov.

NIVEA Essentials serie til 15+ år

NIVEA Essentials serie er udviklet til alderen + 15 år med fokus på fugt og pleje til den unge hud. Serien er både udviklet til tør hud, normal hud og sensitiv hud, der sørger for at din hud bliver plejet efter dens behov. Dagcremerne kan fås med SPF15. 

Det er en god idé at starte en sund hudplejerutine allerede fra du eller dit barn er 15 år gammel. Her er NIVEA Essentials serien et oplagt valg, da den dækker alle de basale behov, som en ung hud har, og da den ligger i et prisleje, der ikke springer budgettet.

NIVEA Naturally Good serie til 20+ år

NIVEA Naturally Good serien er vores mest naturlige hudpleje. Naturally Good er udviklet med filosofien at bruge så mange naturlige ingredienser som muligt. Med denne nye produktserie fra NIVEA har vi fokus på 100% gennemsigtighed omkring ingredienserne. Naturally Good ansigtsplejeserien indeholder 99% naturligt udvundne ingredienser og 1% tilføjede ingredienser for sikkerhed og stabilitet.* 

I Naturally Good serien er der både dagcremer med og uden parfume samt en natcreme der indeholder argan olie, som hjælper huden med at regenerere sig selv og efterlader huden smidig dagen efter.

Ingredienser udvundet fra naturen indeholder mere end 50% af deres naturlige stadie efter bearbejdning, inklusiv vand og 1-2% naturlige (andre) ingredienser som er tilføjet for stabilitet og sikkerhed.

NIVEA Q10+C serie til 25+ år

NIVEA Q10+C fungerer optimalt som din første anti-age-serie og er udviklet til huden 25+ år. Serien består af en dagcreme med SPF15, natcreme og en øjencreme, der effektivt bekæmper træthed og mindsker rynker samt forekomsten af rynker med Q10 og Vitamin C.

Da huden omkring øjnene er meget tynd, er det ofte i det område, at de man ser de første alderstegn. Derfor har øjenområdet brug for ekstra fugt og pleje for at hindre fine linjer og rynker omkring øjnene og det er det et godt tidspunkt at starte med øjencreme. 

NIVEA Q10 POWER serie til 30+ år

NIVEAs Q10 POWER serie er en koncentreret anti-age serie udviklet til 30+ år med en celleaktiverende formula, der booster hudens niveau af Q10 og Kreatin.

Serien formindsker rynker og linjer samt modvirker nye rynker. Serien fås med SPF15, SPF30, til kombineret hud med store porer, samt i en version til sensitiv hud uden parfume. Solfaktoren hjælper med at beskytte huden mod rynker og alderspletter forårsaget af solen. Serien bestå af dagcremer, natcreme, øjencreme og serum. Serummet indeholder et højt koncentrat af Q10 og er fantastisk til at booste seriens anti-age effekt

NIVEA Cellular Firming serie til 40+ år

NIVEA Cellular Firming serien er specielt udviklet til alderen 40+, hvor niveauet af hyaluronsyre og kollagen gradvist falder.

Denne serie er unik ved ikke kun at arbejde på overfladen af huden, men simpelthen booste hudens egen produktion af Hyaluronsyre og kollagen, der resulterer i fastere hud med mindre synlige rynker og linjer. Huden har også brug for store mængder af fugt, hvorfor i sær natcremen, fugter intensivt om natten, hvor huden er mest modtagelig. 

NIVEA Cellular Elasticity serie til 60+ år

NIVEA Cellular Elasticity er udviklet til 60+ huden, der fugter huden samt reducerer rynker og alderspletter. Huden bliver mere tør med alderen og niveauet af Hyaluronsyre, Kollagen og Elastin falder, hvilket går ud over hudens fasthed og elasticitet.

Denne serie booster derfor hudens elasticitet samt mindsker rynker og alderspletter. Serien består af en dagcreme, natcreme og serum. Serummet indeholder effektiv anti-pigmenterende teknologi specielt udviklet til at mindske alderspletter og efterlader en jævn hudtone. Dagcremen indeholder SPF15. 

Nivea til både kvinder og mænd

Både mænd og kvinder, unge og ældre kan finde de optimale hudprodukter i de forskellige serier udviklet specifik til din alder. Nivea Men er tilpasset mænd og deres daglige rutiner med barbering, mens rens, fugt og beskyttelse findes til kvinder i alle aldre. 
 

Tre grunde til at Nivea er uundværligt: 

  • Alle hudtype får den rette pleje
  • Ideel pleje til enhver aldersgruppe
  • Produkter til både mænd og kvinder

Tør, fedtet eller ældre hud – du finder den rette pleje til netop din hudtype. Nivea byder på hudpleje til alle aldre og begge køn. Find den hele rette kombination til din hud, og bevar den ungdommelige glød hele livet. 
 

Hvad kan de forskellige Nivea serier?

Huden udvikler sig gennem hele livet og har forskellige behov. Med Nivea er du sikret hele vejen og kan inden for de forskellige serier til både mænd og kvinder finde den helt rigtige hudpleje til din hudtype og alder. 

  • Essentials er Nivea serien til unge +15 år. Produkterne har fokus på fugt til en hud i udvikling og findes til både tør, normal og sensitiv hud. 
  • Q10-serien henvender sig til den unge hud over 25 år. Nivea Q10 +C-serien plejer huden i alderen 25 til 30 år, mens Nivea Q10 Power beskytter huden frem til 40 år. Begge Q10 serier reducerer de begyndende fine linjer og indeholder solbeskyttelse i form af solcreme og aftersun. 
  • Cellular handler om at pleje en moden hud, så den bevarer sin spændstighed længst muligt. Nivea Cellular Firming er til 40+ år, mens Nivea Cellular Elasticity passer til aldersgruppen 60+.  
  • Nivea Men-serien er skabt til den mandlige huds særlige behov. Pleje til barbering, ansigtsrens og fugt samt Nivea deodorant gør serien komplet til enhver mands daglige rutine. 

Gå på opdagelse i det store udvalg af Nivea-produkter her på føtex.dk