Nordklang - Nordisk design med høj lydkvalitet til lav pris

Nordklang har sine rødder i den nordiske designkultur og rammer det skandinaviske look med de neutrale farver og naturlige materialer. Nordklang tilbyder et bredt produktprogram inden for DAB+ og FM-radioer, Bluetooth højttalere, HiFi-anlæg og soundbarer. Læs mere om Nordklang nederst på siden.

Produktprogrammet er designet i Danmark, hvor særligt den transportable serie af Bluetooth højttalere er af ekstra god kvalitet for at modstå det danske klima. Så kan man altid have sit Nordklang produkt med på farten. Nordklang bygger på den nyeste teknologi inden for de respektive funktioner, så man er sikker på at have et produkt der lever op til de standarder der at finde i dag indenfor lyd. Nordklang forhandles kun af føtex og Bilka.

Kvaliteten sikres af vore danske leverandører

For at tilbyde vores kunder den bedste brugervejledning, support og garantihåndtering benytter vi danske leverandører til hele vores Nordklang sortiment. Derfor kan du købe dit Nordklang produkt med sikkerhed for alt er gennemtestet, afprøvet og overholder standarder og godkendelser, som følger alle aspekter af lovgivningen i Danmark og EU.

Nyeste teknologi i klassiske varekategorier

I takt med at Nordklang designer nye kollektioner er der stor fokus på udvikling og forbedring af lyd og ny teknologi. Dette betyder at, uanset hvilken model du vælger, vil du opleve en god brugervenlighed. Du vil få en radio der opfylder dine behov og mere til.

Nordklang kan bl.a. tilbyde radioer med indbygget subwoofer eller indbygget trådløs opladning, så du får så meget samlet i én enhed, som muligt. Samtidig er klassiske afspilningsmuligheder, som fx CD stadig en prioritet, så du ikke behøver gå på kompromis når du skal vælge.

Stilrent design

Nordklang produkterne har rene linjer og neutrale farver, så de passer ind i ethvert stilrent hjem. Det klassiske design og den høje kvalitet betyder, du har et produkt, som kan benyttes i mange år fremover. 

Nordklang har et bredt sortiment af:

  • Bluetooth højttalere
  • Radioer
  • Musikanlæg
  • Soundbarer