Nupo

Går du med et ønske om at kickstarte et vægttab? Med Nupo måltidserstatninger får du et væld af lækre velsmagende produkter i form af supper, barer, shakes og pulver. Du finder et bredt udvalg af Nupo til skarpe priser her på føtex.dk.

 

 

Nupo - Kickstart dit vægttab i dag 

Der kan være mange grunde til at ville tabe sig. Uanset, hvad din måtte være, er forudsætningen for, at du taber dig, at kalorieindholdet i din kost er lavt. Det opnår du, hvis du indtager en kost med et energiindtag, der er lavere, end det du forbruger. Det kan du gøre nemt og bekvemt med et eller flere af Nupos produkter. På grund af det lave kalorieindhold er Nupo produkter super effektive.
 

Tre grunde til at vælge Nupo:

  • Der er tale om gennemtestede, veldokumenterede og velsmagende produkter
  • Du bliver fri for selv at skulle udarbejde en kostplan og holde øje med, at du overholder den
  • Diætprodukterne indeholder de næringsstoffer, mineraler og vitaminer, som du har brug for
     

Nupos pulverkur er gået hen og blevet en mere eller mindre fast bestanddel af mange danskeres hverdag, når der skal færre kilo på vægten.

Spekulerer du på, hvad Nupo betyder? Det er der et ganske enkelt svar på. Det er en sammentrækning af nutritional powder, der på den måde mere end antyder, at der er tale om et pulver, hvor næringsstofferne er på plads.
 

Hvad skal jeg vælge?

Hvad enten du vælger at gå all-in på en Nupo-kur bestående udelukkende af de populære Diet Shakes, seks pulvere om dagen, eller du vil kombinere dele af din almindelige hverdagskost med for eksempel et par pulvere og/eller One Meal barer eller diætsupper, så kan du finde et bredt udvalg til formålet her på føtex.dk eller i din lokale føtex butik. 

Fordi der er tale om en supereffektiv kur, kan de fleste affinde sig med flydende kost, så længe kuren står på. Kan du ikke det, og savner du noget at tygge på, er de lækre Nupo-barer ideelt som afveksling til supperne - både derhjemme og på farten. Hav et par liggende i handskerummet eller tasken, når sulten melder sig.
 

Køb Nupo på føtex.dk

Nupo er den nemme og bekvemme vej til at tabe sig. Kig dig om og vælg dine favoritter herinde. Bestiller du dem online på føtex.dk, sørger vi for, at du får dem leveret direkte til din hoveddør.