Nutrilett

Nutrilett tilbyder et bredt udvalg af kost- og måltidserstatninger, der kan anvendes som erstatning for et eller flere af dagens måltider. Produkterne er udviklet efter det såkaldte Very Low Calorie Diet-koncept. Se vores udvalg af Nutrilett-produkter og bestil i dag på føtex.dk.

Måltidserstatninger i din favoritsmag og -form

Med Nutrilett kan du vælge mellem pulverbaserede og færdigblandede shakes, samt barer beregnet på at fungere som måltidserstatninger. Blandt produkterne finder du Nutrilett shakes med FiberHUSK®, ligesom Nutrilett også tilbyder glutenfri måltidsbarer til dig med glutenintolerance.
 

Tre gode grunde til at vælge Nutrilett-produkter:

  • Kan hjælpe med at reducere dit kalorieindtag
  • Kan erstatte et helt måltid eller den lille sult
  • Sammensat efter det kendte VLCD-koncept

Nogle af produkterne er beregnet på at erstatte samtlige af dine daglige måltider, mens andre kan anvendes som erstatning for et eller flere måltider – eller stille den lille sult, så du kan undgå unødige ekstra kalorier i løbet af dagen.
 

Hvornår skal du vælge Nutriletts måltidserstatninger?

Nutrilett er udviklet til at hjælpe med at reducere dit kalorieindtag. Ved at holde kalorieindtaget lavt i løbet af dagen, er der en chance for, at du forbrænder flere kalorier, end du indtager. 

Uanset grunden til, at du vælger at bruge Nutriletts måltidserstatninger, anbefales det, at du får hjælp og vejledning fra din læge eller en klinisk diætist i forbindelse med anvendelsen af produkterne. Vær også opmærksom på, at produkterne ikke bør anvendes af gravide, ammende, børn eller ældre. De har særlige ernæringsmæssige behov, der ikke tilgodeses fuldt ud af Nutrilett-produkterne.

En stor fordel ved Nutriletts måltidserstatninger er, at de er lette at have med dig – og at de kan fås i flere forskellige smage. Det gør det nemmere at reducere dit kalorieindtag med Nutrilett-produkter. Find din yndlingssmag i produktoversigten herover, og bestil i dag fra føtex.dk.