Oral-B

En Oral-B elektrisk tandbørste renser dine tænder og dit tandkød mere effektivt og skånsomt end en almindelig tandbørste. Her på siden finder du et bredt udvalg af Oral-B tandbørster samt Oral-B børstehoveder. Vi har Oral-B tandbørster til både børn og voksne, så du kan finde Oral-B elektriske tandbørster til hele familien.

Få renere tænder og et sundere tandkød med Oral-B 

Vil du også gerne have flotte, rene tænder? Med en Oral-B elektrisk tandbørste bliver det både bedre og mere effektivt at børste tænder. Oral-B er førende inden for mund- og tandhygiejne, så du ved, at du får et produkt i topkvalitet. Der findes desuden mange forskellige Oral-B tandbørstehoveder, så du kan finde det, der passer præcis til dig og dine tænder.
 

Tre grunde til at vælge en Oral-B eltandbørste:

  • Fjerner plak lettere og mere effektivt end en almindelig, manuel tandbørste
  • Har en masse ekstra funktioner, såsom timer, børstemodes og tryksensorer
  • Der findes mange forskellige Oral-B børstehoveder – find det, der passer dig

Mange tandlæger anbefaler en elektrisk tandbørste, da der er en generel accept af, at de fungerer bedre end en manuel tandbørste. Oral-B tandbørster fås i mange forskellige versioner med mange forskellige ekstra funktioner. Overvej, hvad dit behov er, og find den, der opfylder det bedst. 


Hvilket Oral-B børstehovedet skal du vælge?

Der findes som sagt mange forskellige typer af børstehoveder til din nye Oral-B tandbørste. Her kan du læse lidt om de forskellige, og vælge den, der vil passe bedst ind i din hverdag:

  • CrossAction – Det mest avancerede børstehoved. Fjerner op mod dobbelt så meget plak som en almindelig manuel tandbørste.
  • 3D White – Drømmer du også om hvidere tænder? 3D White fjerner effektivt overfladepletter fra dine tænder og gør dem hvidere fra dag 1.
  • Sensitive Clean – Et ekstra blødt børstehoved til dig med følsomt tandkød.
  • Floss Action – De avancerede MicroPulse-børster kommer nemt ind mellem tænderne for grundig rengøring. 

Vil du også gøre tandbørstningen bedre og nemmere? Så find din nye Oral-B tandbørste her på føtex.dk. Vi har et stort udvalg af både eltandbørster og børstehoveder.