Oral-B

En Oral-B elektrisk tandbørste renser dine tænder og dit tandkød mere effektivt og skånsomt end en almindelig tandbørste. Her på siden finder du et bredt udvalg af Oral-B tandbørster samt Oral-B børstehoveder. Vi har Oral-B tandbørster til både børn og voksne, så du kan finde Oral-B elektriske tandbørster til hele familien.

Få renere tænder og et sundere tandkød med Oral-B 

Vil du også gerne have flotte, rene tænder? Med en Oral-B elektrisk tandbørste bliver det både bedre og mere effektivt at børste tænder. Oral-B er førende inden for mund- og tandhygiejne, så du ved, at du får et produkt i topkvalitet. Der findes desuden mange forskellige Oral-B tandbørstehoveder, så du kan finde det, der passer præcis til dig og dine tænder.
 

Tre grunde til at vælge en Oral-B eltandbørste:

  • Fjerner plak lettere og mere effektivt end en almindelig, manuel tandbørste
  • Har en masse ekstra funktioner, såsom timer, børstemodes og tryksensorer
  • Der findes mange forskellige Oral-B børstehoveder – find det, der passer dig

Din mundhygiejne påvirker ikke kun dine tænders tilstand. Den har også indflydelse på din generelle sundhed. Mange tandlæger anbefaler en elektrisk tandbørste, da der er en generel accept af, at de fungerer bedre end en manuel tandbørste. Oral-B tandbørster fås i mange forskellige versioner med mange forskellige ekstra funktioner. Overvej, hvad dit behov er, og find den, der opfylder det bedst. 


Hvilket Oral-B børstehovedet skal du vælge?

Der findes som sagt mange forskellige typer af børstehoveder til din nye Oral-B tandbørste. Her kan du læse lidt om de forskellige, og vælge den, der vil passe bedst ind i din hverdag:

  • CrossAction – Det mest avancerede børstehoved. Fjerner op mod dobbelt så meget plak som en almindelig manuel tandbørste.
  • 3D White – Drømmer du også om hvidere tænder? 3D White fjerner effektivt overfladepletter fra dine tænder og gør dem hvidere fra dag 1.
  • Sensitive Clean – Et ekstra blødt børstehoved til dig med følsomt tandkød.
  • Floss Action – De avancerede MicroPulse-børster kommer nemt ind mellem tænderne for grundig rengøring. 

Vil du også gøre tandbørstningen bedre og nemmere? Så find din nye Oral-B tandbørste her på føtex.dk. Vi har et stort udvalg af både eltandbørster og børstehoveder.