Playmobil

Med Playmobil’s fantastiske miniuniverser lærer dit barn at samle, bygge og konstruere sig frem til fantastiske projekter. Hos føtex.dk udvider vi løbende med det allernyeste fra Playmobil, så du altid har et stort og brandaktuelt sortiment at vælge mellem og glæde dit barn med. Se det store udvalg herunder.

Playmobil er tysk kvalitetslegetøj, der kan kombineres på mange forskellige måder. Playmobil består af flere serier og temaer som f.eks. bondegårde, pirater, zoologisk have, prinsesseslotte og meget mere. Legetøjet er utrolig holdbart og kan gå i arv i flere generationer. Med Playmobil kan dit barn bygge en helt lille by med huse, zoo, politistation og alt, hvad der ellers hører til i en rigtig lille by.
Se hele udvalget af Playmobil
I føtex finder du et stort udvalg af Playmobil til børn i alle aldre. Du kan fx købe store piratskibe med kanoner, sejl og sørøvere, og legetøj, som barnet møder i sin hverdag som fx brandstationer, politibiler og meget andet. Legetøjet har mange fine detaljer, og der fås masser af tilbehør.

Playmobil – legetøj der inspirerer og stimulerer

Når du giver dit barn legetøj fra Playmobil, giver du det samtidig masser af muligheder for at bruge sin fantasi og kreativitet i sit helt eget særegne tempo. Hos den tyske legetøjsgigant har man siden 1974 fremstillet det populære legetøj ud fra en holdning om, at børn, der er kreative, ikke behøver at bevæge sig for hurtigt. De skal slappe af og nyde at lege med det unikke legetøj, som skal inspirere og stimulere dem til at skabe deres egne lege og historier.
 

Tre grunde til at vælge Playmobil

  • Stort udvalg af serier og temaer, figurer og tilbehør
  • Langtidsholdbart kvalitetslegetøj i den velkendte tyske stil
  • Miniatureuniverser der kan kombineres på kryds og tværs 
Playmobil følger med tiden og lancerer regelmæssigt nye serier, der reflekterer samtiden. Det sker dog i et tempo, hvor barnet kan følge med og stadigvæk genkende både sig selv og sine omgivelser. 
 

Hvad skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge? Du kender dit barn og er derfor den bedste til at udsøge det helt rigtige. Her får du et par råd, som forhåbentlig kan gøre beslutningen nemmere.
  • Alderstrin: Playmobils målgruppe er børn fra 3 år og op til ca. 10 år. Børn er heldigvis som alle andre forskellige og udvikler sig i forskellige tempi, nemlig deres helt eget. Det er først som sidst dét, der vejer tungest.
  • Interesse: Brandstation, bondegård, ridderborg, prinser og prinsesser, pirater og havfruer er blot noget af alt det spændende, som du finder i de mange serier. Lad dit barn se sig lidt om i shoppen, inden du træffer en beslutning, så det får noget, der matcher dets interesser.
Når du har valgt en favorit, bestiller du den på føtex.dk. Du har som altid 30 dages returret.