Playmobil

Hos føtex.dk udvider vi løbende med det allernyeste fra Playmobil, så du altid har et stort og aktuelt sortiment at vælge mellem og glæde dit barn med. Se det store udvalg herunder.

Playmobil – legetøj der inspirerer og stimulerer

Med Playmobil’s fantastiske miniuniverser lærer dit barn at samle, bygge og konstruere sig frem til fantastiske projekter. Når du giver dit barn legetøj fra Playmobil, giver du det samtidig masser af muligheder for at bruge sin fantasi og kreativitet i sit helt eget særegne tempo. Hos den tyske legetøjsgigant har man siden 1974 fremstillet det populære legetøj ud fra en holdning om, at børn, der er kreative, ikke behøver at bevæge sig for hurtigt. De skal slappe af og nyde at lege med det unikke legetøj, som skal inspirere og stimulere dem til at skabe deres egne lege og historier.
 

Tre grunde til at vælge Playmobil

  • Stort udvalg af serier og temaer, figurer og tilbehør
  • Langtidsholdbart kvalitetslegetøj i den velkendte tyske stil
  • Miniatureuniverser der kan kombineres på kryds og tværs 

Playmobil følger med tiden og lancerer regelmæssigt nye serier, der reflekterer samtiden. Det sker dog i et tempo, hvor barnet kan følge med og stadigvæk genkende både sig selv og sine omgivelser. 
 

Hvad skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge? Du kender dit barn og er derfor den bedste til at finde det helt rigtige. Her får du et par råd, som forhåbentlig kan gøre beslutningen nemmere.

  • Alderstrin: Playmobils målgruppe er børn fra 3 år og op til ca. 10 år. Børn er heldigvis som alle andre forskellige og udvikler sig i forskellige tempi, nemlig deres helt eget. Det er først som sidst dét, der vejer tungest.
  • Interesse: Brandstation, bondegård, ridderborg, prinser og prinsesser, pirater og havfruer er blot noget af alt det spændende, som du finder i de mange serier. Lad dit barn se sig lidt om i shoppen, inden du træffer en beslutning, så det får noget, der matcher dets interesser.

Når du har valgt en favorit, bestiller du den på føtex.dk. Du har som altid ubegrænset returret.