Plus Plus

Er dit barn vild med at lege med Plus Plus-brikker? Så tag et kig på sortimentet her på siden, hvor du både finder Plus Plus-brikker og puslespil. Vi har mange brikker i et væld af farver. Se alle vores Plus Plus-produkter herunder.

Plus Plus-brikker: Kun fantasien sætter grænser

At lege med Plus Plus-legetøj kombinerer leg og læring og udvikler børns fantasi, finmotorik og kreativitet. Alle Plus Plus-brikkerne er kompatible med hinanden, hvilket betyder, at der er uendelige muligheder for at sætte dem sammen. Skab farverige mosaikker, byg fantastiske landskaber, eller sæt brikkerne sammen, så det giver en flot 3D-kreation. Plus Plus sætter gang i fantasien hos børn i alle aldre - og måske det også kan udfordre dig?

Bestil det sjove Plus Plus-legetøj på føtex.dk, og glæd dig til at bruge mange hyggelige timer med dit barn, mens I udforsker de mange muligheder.

Find Plus Plus-brikker i forskellige temaer

På føtex.dk finder du Plus Plus-brikker i et væld af farver, så du kan bestille netop de brikker, som der mangler i dit barns samling. Er der styr på de røde, blå og gule brikker? Så kan du eksempelvis bestille en pakke med brikker i flere grønne nuancer. Derudover kan du også finde Plus Plus-pakker med brikker i alle regnbuens farver, så du får lidt af det hele. 

Byg et sværd, et dyr eller et andet objekt med Plus Plus

Plus Plus har et væld af puslespil, som du kan samle med dit barn. Mange af puslespillene giver flade kreationer, men vi har også flere 3D-puslespil. Og når puslespillet er lagt, kan du bygge videre med dine andre brikker, da alle Plus Plus-brikker er kompatible. Se alle puslespillene her på siden, og bestil dit barns favorit på føtex.dk.

Du finder også mange puslespil til voksne på føtex.dk. Tag blandt andet et kig på vores puslespil med 500 brikker, eller prøv et af de helt store puslespil med 1.000 brikker.