Pyjamasheltene

Hos føtex.dk har vi et kæmpe udvalg af søde figurer, legetøj og tilbehør med de tre pyjamashelte. Så lad dine unger tage på eventyr med pyjamasheltene - der lægges op til mange timers leg for både drenge og piger. Du finder alt fra bløde håndklæder til spil i vores sortiment herunder.

Pyjamasheltene legetøj – til både piger og drenge

De tre seje børnehelte Oline, Oskar og Jens er almindelige børn om dagen, men om natten forvandles de til superheltene Pyjamasheltene, Ugline, Kattedrengen og Gekko, der med fælles hjælp kæmper mod de skurke, der truer deres skole og by. Heltene har taget børn i alle aldre med storm og forvandlet mange børneværelser til Pyjamasheltenes Hovedkvarter. Hos føtex.dk finder du et stort udvalg af de skønneste heltelegesager og tilbehør.
 

Tre grunde til at vælge Pyjamasheltene legetøj:

  • Det giver anledning til mange timers sjov leg med venskab i fokus
  • Det er med til at fremme børnenes fantasi og gøre hverdagen sjovere
  • Der findes et kæmpe udvalg af søde legesager til børn i alle aldre

De tre søde helte har taget de mindste med storm, og det ses tydeligt på det store udvalg af både legetøj og tilbehør, der findes fra serien. 

Med alt fra håndklæder og figurer til spil og møbler kan du med garanti finde noget, der vil vække stor glæde hos dine børn. Gør badet hyggeligere, når håndklædet på magisk vis forvandler din lille superhelt til Ugline, Gekko eller Kattedrengen.
 

Sådan finder du det rette stykke Pyjamasheltene legetøj

Det kan være svært at vælge, om det er praktik eller leg, der vejer tungest, men du kan overveje:

  • Det praktiske: Der findes rigtig mange produkter, som er primært praktiske. Fordelen ved at vælge en cykelhjelm eller et håndklæde er, at det gør hverdagstingene sjovere og måske også lettere, fordi de deles med barnets interesse for heltene.
  • Det sjove: Det er klart, at legetøj altid vækker glæde, og netop Pyjamasheltene figurer og legetøj giver de lidt ældre børn mulighed for at bruge fantasien og bygge videre på det de har set i tv.

Bestil dine favoritprodukter med Pyjamasheltene allerede i dag!