Rainbow High

Med Rainbow High får du fashiondukker med masser af farve og udstråling. Rainbow High fashionskolen inspirerer alle til at være kreative og hylde mangfoldighed og inklusion. På Rainbow High er alle elever uden undtagelse kreative og udlever deres lidenskab gennem deres fag. Let your true colors SHINE! Ligesom en regnbue, er Rainbow High et unikt legetøjsmærke, som inspirerer børn til at være unikke og vise deres sande farver frem.

Rainbow High

Det siges, at du for enden af regnbuen finder en krukke fuld af guldmønter. Men faktisk finder du der noget, som er endnu mere eventyrligt! Men det er kun en udsøgt lille skare med sans for vovelig fashion, der formår at følge regnbuen til den farverige Rainbow High fashionskole. Det er på denne skole, at eleverne lærer at give udtryk for deres sande farver.

Rainbow High giver dig enestående og supertrendy dukker, tilbehør og legesæt spækket med glamourøse outfits og fashiondetaljer. Du kan naturligvis få dukker i alle regnbuens farver, og alle har et specielt udseende og en personlighed med farvestrålende karakter. Dukkerne har flotte øjenvipper, langt smukt hår og en stil, der ikke er til at tage fejl af. Alle farverne i regnbuen er smukke. Saml hele regnbuen!

Shadow High

Regnbuen er for alle, og naturligvis også for vennerne fra Shadow High. De farvestrålende fashiondukker repræsenterer hver deres farve fra regnbuen, men i mere nedtonede nuancer. Hver dukke har sin individuelle personlighed og stil, som viser sig i dukkens særlige look og tilbehør.

Junior High

Junior High er yngre udgaver af dine Rainbow High favoritdukker fra tiden før, de kom ind på Rainbow High. Dukkerne er lige så smukke, elegante og farverige som den originale størrelse. De er også fuldt bevægelige med bøjelige arme og ben, så du kan få dem til at posere på forskellige måder. 

Dukketilbehøret opmuntrer til kreativitet

Rainbow High dukker, tilbehør og legesæt stimulerer alle børn til at bruge deres forestillingsevner til at skabe fantasifulde historier og egne rollelege.