Sanex

Sanex deodoranterne skåner den sarte hud, Sanex shampooen plejer hår og hovedbund, Sanex cremerne fugter krop og hænder, og Sanex sæben renser mildt og effektivt. Når du vælger produkter fra Sanex, vælger du skånsom, men effektiv pleje til din krop. Sanex er til hele familien og skåner sensitiv hud. Se udvalget herunder.

Huden kan ånde med Sanex

Tilpasset hudens naturlige PH-værdi og indholdets plejende ingredienser gør Sanex til et godt valg i dagligdagen. Både mænd og kvinde, voksne og børn har glæde af de skånsomme rense- og plejeprodukter.
 

Tre grunde til at vælge Sanex:  

  • Giver skånsom pleje til hud 
  • Er velegnet til både mænd og kvinder
  • Har fugtgivende og plejende effekt

Kendt for den fugtgivende og skånsomme pleje til både mænd og kvinder sørger Sanex for, at huden kan ånde gennem naturlige ingredienser. Brug Sanex i dagligdagen i badet, ved håndvasken og som beskyttelse mod svedlugt.  
 

Hvornår bør du vælge Sanex produkter?

Til det daglige bad, når du vasker hænder og for at undgå svedlugt – Sanex er et godt valg til den sensitive hud eller til dig, der bare gerne vil passe godt på dig selv. 

  • Til badet har du brug for både shampoo, showergel og efterpleje. Sanex shampoo fås som 2-i-1 produkt med showergel, og du kan vælge mellem flere varianter til forskellige hår- og hudtyper. Efterpleje i form af bodylotion er uundværligt til en god fugtrutine. 
  • Ved håndvasken bør du have en håndsæbe stående, der ikke alene renser, men plejer og beskytter dine hænder. Supplér evt. med en god håndcreme, så dine hænder kan modstå vind og vejr. Håndsæber fra Sanex indeholder intet mere end det nødvendige for dine hænder – så du skåner dem med en Sanex håndsæbe. 
  • Mod svedlugt kan både mænd og kvinder få glæde af Sanex’ skånsomme, men effektive deodoranter. Vælg en spray for påføring uden hudkontakt eller en roll-on til den manuelle påføring. Med eller uden duft – men altid velegnet til sensitiv hud. 

Gå ikke på kompromis med pleje og skånsomme ingredienser – vælg Sanex produkter.. Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen