Schleich dyr

Lad dit barn skabe sine helt egne historier og universer med de flotte dyr og overnaturlige skabninger fra Schleich. Den tyske legetøjsgigant er markedsførende inden for dyrefigurer. Alle figurer fremstår yderst naturtro og med stor detaljerigdom og håndmales med imponerende præcision. Med en af de fantastiske figurer er du sikker på at vække begejstring hos modtageren.

Schleich dyr – en verden af dyr og eventyrlige skabninger

De naturtro dyr og eventyrlige skabninger fra den tyske legetøjsgigant, Schleich, giver mulighed for at skabe egne historier og universer.
 

Tre grunde til at vælge Schleich:

  • Stort udvalg af naturtro dyrefigurer og eventyrlige væsner
  • Det er tysk kvalitet, når det er allerbedst og allersmukkest
  • Kan bruges til rollelege, leg og læring – alene eller med andre

Skal stalden i bondegården udvides med en ny ko eller gris eller rideskolen have en ny pony eller hest? Er det tid til at få bestanden af løver og elefanter opdateret med en ny beboer? Eller er dit barn vild med Schleichs eventyrlige universer, og mangler der en enhjørning eller en dinosaur for at gøre det helt komplet? Du finder det hele og meget, meget mere i vores faste sortiment af de populære figurer.
 

Hvad skal jeg vælge?

Schleich dyr er for alle, der er vilde med dyr. Vælg ud fra dit barns interesser, og hvilken funktion figuren skal have. 

  • Rollelege: Schleich-figurer fremstår meget livagtige. Det gør dem nemme at forholde sig til og inddrage i lege og er med til at stimulere såvel fantasi som kreativitet.
  • Leg og læring: Lav jeres egen bondegård, zoo eller eventyrunivers. Lav-selv-aktiviteter er en god måde at inddrage dit barn i egen læring om dyrene og er med til at understøtte og udvikle dit barns kreativitet, koncentrationsevne og nysgerrighed. 

I vores store udvalg af naturtro dyr og magiske skabninger er det nemt at finde frem til en favorit. Den bestiller du hurtigt med ubegrænset returret på føtex.dk.