Squishmallows

Bløde, søde og super krammevenlige... det er hvad, Squishmallows er! Squishmallows er lavet af et superblødt materiale og findes i et hav af karakterer, farver og varianter. De er perfekte at kramme på lange køre- eller flyveture, at hygge med i sofaen eller at putte med i sengen. 
 

Squishmallows er supercharmerende plys, du ikke kan få nok af

De charmerende plys er så bløde og elskelige, at du simpelt hen ikke kan lade være med at give dem et klem. Der findes et utal af Squishmallows personligheder, du kan samle på, og der kommer hele tiden nye til. Og alle er så bløde og uimodståelige, at du ikke kan give slip på dem igen, men hele tiden føler dig fristet til at gå på opdagelse i alle de nye, der kommer til.

Hver Squishmallow er unik

Hver Squishmallows er unik og sprængfyldt med personlighed. De har også deres eget navn og historie, som du kan udforske, hvilket gør dem endnu mere værdifulde for deres menneskevenner.

Vælg din Squishmallows størrelse

Squishmallow plys findes i forskellige størrelser.

  • 19 cm – disse er ganske vist små i størrelsen, men bestemt ikke mindre charmerende.
  • 30 cm – find masser af de skønneste mellemstørrelse plys at hygge dig med.
  • 40 cm – disse er charmerende ledsagere lige til at kramme.
  • 50 cm – få den helt store krammeoplevelse med de største Squishmallows i samlingen.


Squishmallows er den perfekte gave

De charmerende og bløde plyspersonligheder er den ideelle gaveidé til fans i alle aldre og til enhver anledning. Med det store udvalg, er der helt sikkert også en favorit Squishmallows, som du kan give som gave.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om Squishmallows