Lad de bløde Squishmallows blive dine nye krammevenner

Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med Squishmallows, så er det på tide. Her er tale om moderne krammebamser med en unik personlighed, som er ualmindeligt bløde og indbydende at knuselske. Se det store sortiment på føtex.dk, og få en ny krammeven.

Bløde Squishmallows plysdyr med egen personlighed

Har du børn, eller er du en barnlig sjæl, vil de fantastiske Squishmallows-bamser kunne gøre en stor forskel i hjemmet. Her er tale om særlige bamser med en fantastisk blødhed, der skal prøves, før du kan forstå forskellen. Plysdyrene har opnået en utrolig popularitet blandt børn, og på føtex.dk forhandler vi et stort udvalg af de populære bamser.

Tøjdyrene fungerer både som legetøj og bamse, hvor familiens mindste kan finde tryghed og en ny legekammerat, der altid er klar på en krammer. Bamserne kommer i flere størrelser og designs, og det betyder, at hver Squishmallow er unik med sin helt egen personlighed, stil, farve og udformning

Det gør mødet med en ny Squishmallows-bamse til noget helt særligt, og de mange udtryk stimulerer barnets kreativitet og kreative leg samt rolleleg. Det unikke har også gjort de skønne plysdyr til samlerobjekter, som der er gået sport i at samle på. Og med den unikke blødhed er det ikke svært at forstå.
 

Få de søde Squishmallows i et utal af dyre-skikkelser 

Som nævnt kommer plysdyrene i mange forskellige designs. På føtex.dk kan du for eksempel vælge mellem følgende dyr:

  • Squishmallows som kat

  • Squishmallows som snegl

  • Squishmallows som sommerfugl

  • Squishmallows som gepard

  • Squishmallows som pindsvin

  • Squishmallows som ræv

De nuttede tøjdyr findes også i alternative dyreskikkelser som Mer-cati-corn, der er en blanding mellem en havfrue, en kat og en enhjørning. Bamserne er velegnede til børn i alle aldre, og de giver lige dele tryghed og leg. Med den særligt bløde konstruktion og store højde – i flere tilfælde op til 50 centimeter – får børnene en ny ven i næsten samme figur som dem selv.

Du kan finde dit barns næste bedste ven på føtex.dk, hvor du altid kan bestille online. Vi sender dine varer til dig, så du ikke selv behøver at stå for indkøbene. Du kan bestille din Squishmallows-bamse allerede nu og glæde dit barn meget snart.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om Squishmallows