Squishville

Velkommen til Squishville! Squishville er en verden af plys, hvor dine yndlings Squishmallows i en 5 cm miniudgave hører hjemme. I dette elskelige univers kan du klemme dine små Squishmallows ind og ud af inspirerende legesæt, køretøjer, fashions og meget mere.

Det perfekte sted at være

Squishville er det perfekte sted for alle Squishmallows fans. For det er på dette fine, bløde sted, at dine 5 cm Squishmallows personligheder har deres hjemsted.

Alle er unikke

Squish dig ind i Squishville’s fortryllende verden af plys, og sæt stævne med dine favorit Squishmallows figurer i 5 cm miniatureudgave. Alle Squishmallows er unikke og propfyldt med personlighed. De har alle deres eget navn og deres unikke historie, som kan inspirere dig i dine historiefortællinger eller som du måske kan spejle dig i.

 

Det søde og bløde univers

Alt i Squishville universet er elskeligt og blødt, fuldt af farver og umuligt at holde fingrene fra. Det er fordi, at det alt sammen er lavet i superblødt materiale og har et fyld, der inviterer til kram og knug. Squishville er bare stedet, du ikke ønsker at forlade.

 

Udbyg din Squishville verden

Der er altid masser af muligheder for at gøre din Squishville endnu større og sjovere.  For der kommer hele tiden nye legesæt, fashions og tilbehør til, som kan inspirere til endnu mere fantasifuld leg. Og naturligvis kan du også hele tiden udvide din minisamling af de populære Squishmallows personligheder og trupper, som du kan berige din Squishville verden med.