Stuhr

I vores store online udvalg af Stuhr produkter her på føtex.dk, finder du alt til hårvask, pleje og styling. Den rette shampoo til din hårtype og holdbare stylingsprodukter. De bedste produkter til dit hår behøver ikke være dyre eller svære at få fat på. Se udvalget herunder.

Køb Stuhr – god kvalitet til skarpe priser

Stuhr er den gode kvalitet til din hårpleje, som er til at betale. Vælg luksuriøs shampoo til din hårtype, plej dit hår med nærende balsam, og sæt det med holdbare og professionelle stylingsprodukter. Kvalitet behøver ikke være dyrt – Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen

Tre grunde til at vælge Stuhr:  

  • Du får professionel hårpleje 
  • Det er det prisbevidste køb
  • Giver optimal pleje og styling

Få vasket håret som ved frisøren med lækre hårprodukter fra Stuhr. Du får meget for pengene og opnår altid den optimale pleje og styling til dit hår. God kvalitet til få penge – det er Stuhr. 
 

Hvad skaber den gode kvalitet hos Stuhr?

Både shampoo, balsam og produkter til styling er hos Stuhr udviklet af og til professionelle. Effektive virkestoffer og en god pris gør mærket til det prisbevidste valg for dig, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Lær mere om Stuhrs univers herunder.

  • Effektiv hårvask bør tilpasses netop din hårtype. Hvis du har farvet hår, skal en god shampoo bevare kulør og glans bedst muligt, ligesom hår med naturkrøl eller ekstra tyndt hår kræver en shampoo, der plejer optimalt. Lad altid shampooen sidde i håret som anvist for mest mulig effekt. 
  • En god pleje at dit hår starter med en balsam. En balsam fugter tørt hår og modvirker kruset og flyvsk hår. Du kan vælge at bruge balsam i hele håret eller blot i spidserne, men vælg den type, der passer til din foretrukne anvendelse, og ud fra hvor ofte du bruger det. 
  • Produkter til styling kan ud over at fiksere din frisure og holde på krøller eller opsatte frisurer, også beskytte dit hår mod skadelig UV-stråling og høje temperaturer. 

Forkæl dit hår med professionelle produkter fra Stuhr – se det store udvalg herover.