Tefal

Tefals mission er at give dig mulighed for at nyde velsmagende, forskelligartet og sund mad samt udføre hverdagsaktiviteter for dig selv, din familie og dine venner ved hjælp af Tefals produkter.

Tefals koncepter og innovationer er baserede på brugernes behov

Det hele startede med ideen om non-stick panden- den revolutionerende pande, som har gjort madlavning nemmere. Siden da er Tefal blevet verdens førende leverandør af non-stick kogegrej og en af verdens førende leverandører af strygejern, kogeapparater, trykkogere, produkter til tilberedning af mad og drikke samt køkkenvægte. 

Køkkenet er et af de mest populære rum i hjemmet. Det er derfor Tefal ønsker at tilbyde madopskrifter, råd, undervisning og værktøjer, som gør det muligt at nyde disse dejlige stunder til fulde.
 

Tefals produktdesign afspejler mærkets identitet:

  • Det følger med tiden og er trendy.
  • Det passer ind i dit liv og dit hjem.
  • Det vækker lysten og er let at bruge.
     

Køb bl.a. Tefal Snack Collection på føtex.dk

Den franske køkkengrejsfabrikant er især kendt for sine non-stick produkter, og det er i høj grad også den fremragende belægning, der er omdrejningspunktet for dette smarte og superpraktiske multiprodukt. Har du bestemt dig for, hvad du vil servere, er det bare om at finde din nye Tefal Snack Collection frem i køkkenet og lægge de rette plader i den, og så er du klar til at fremtrylle et væld af dejlige snacks. Det kan ganske enkelt ikke blive meget lettere.

Har du en travl hverdag, hvor du ikke altid har masser af tid til at stå over komfuret og kokkerere eller holder du og familien af at kunne nyde et dejligt mellemmåltid efter skole og job eller ved fjernsynet om aftenen? Med Tefal Snack Collection kan du så let som ingenting og i en fart få belgiske vafler, pandekager, donuts, sandwich, toast og f.eks. panini på tallerkenen.
 

Hvorfor vælge et Tefal-produkt?

Tefal er kendt for deres innovative løsninger og høj kvalitet, bl.a. når det handler om tilberedning af mad – og det ses bl.a. på deres Tefal Snack Collection. Men også andre produkter, som f.eks. strygejern og andre husholdningsapparater, finder du i deres brede udvalg af kvalitetsprodukter.

Vil du have noget, der virkelig holder – både stilmæssigt og materialemæssigt, så skal du vælge Tefal.

Har du bestemt dig for, at du bare ikke kan undvære den smarte Tefal Snack Collection i dit køkken, et effektivt strygejern eller foretrækker du måske en dejlig Tefal pande eller Tefal gryde? Hvad end du vil bestille det ene eller det andet, foregår det online her på føtex.dk.