Toy Story 4

Toy Story 4 er den seneste film i Toy Story serien. Nu kan du glæde børnene med legetøj og andre smarte ting med billeder af Woody, Buzz Lightyear og det andet levende legetøj fra filmen. Alle børn kender figurerne fra Toy Story, og du finder et bredt udvalg hos føtex.dk lige herunder.

Toy Story 4 ting med de kendte figurer

Børn i alle aldre har i årevis været vilde med Toy Story, der er fortællingen om en dreng og hans legetøj, som bliver levende. Nu behøver figurerne ikke kun være en del af filmen, for nu kan de komme ind på børneværelset i form af legetøj, møbler m.m. 
 

Tre gode grunde til at Toy Story 4 accessories:

  • Genkendelige figurer – Børnene kan genkende alle figurerne, og vil elske at bruge produkterne.
  • Praktisk udvalg – Farverige luftmadrasser og små møbler, som vil pynte på ethvert børneværelse.
  • Smarte produkter – Dine børn vil stolt vise de nye Toy Story 4 ting til familien og alle vennerne.

Lige siden den første Toy Story film så dagens lys i 1995, har børn (og voksne) elsket historierne om Anders og hans legetøjsfigurer, som bliver levende. 

Børn kan godt lide ting, de kan genkende, og det er der rig mulighed for her. Nu kan børnene få alle de populære figurer ind på værelset i form af legetøj, men også mere praktisk anvendelige ting. 

Hvis I trænger til at få genopfrisket fortællingerne og gense alle Toy Story filmene, så tjek også vores store udvalg af DVD-film.
 

Hvordan vælger du de bedste Toy Story 4 ting til børneværelset?

Som nævnt er mange af Toy Story produkterne ikke kun til at lege med, men også særdeles praktiske. Hvis du synes, der trænger til at komme lidt styr på legesagerne, så kan du måske lettere få børnene til at rydde op, hvis legetøjet opbevares i smarte Toy Story kasser.

Små stole og borde, hvor de mindste kan sidde og lege, giver værelset ekstra liv. Når der skal slappes af, vil børnene nyde at ligge på en luftmadras eller sidde i en oppustelig Toy Story lænestol.

Se alle vores Toy Story 4 produkter hos føtex.dk herover.