Vtech

Vtech legetøj kan virkelig sætte gang i børnenes leg og samtidig stimulere barnets udvikling. Legetøjet er både lærerigt og supersjovt af lege med. Vtech har et bredt udvalg af legetøj, der især henvender sig til de mindste børn fra 0-6 års-alderen. Se udvalget af Vtech herunder på føtex.dk.

Vtech legetøj fremmer leg og aktivitet

Vtech har et kæmpestort udvalg af legetøj, som er med til at fremme børnenes leg og udvikling. Her finder du bl.a. bløde bamser, der kan bevæge sig, og som opfordrer de mindste børn til at begynde at kravle. Til de lidt større børn er der gåvogne, musikinstrumenter, biler, der kan trækkes, og meget mere.
 

Tre gode grunde til at vælge Vtech legetøj til børnene:

  • Sjovt legetøj – Vtech legetøjet har mange bevægelige dele, der gør legen sjovere for børnene.
  • Fremmer legen – Legetøjet har mange farver og funktioner, som nemt fanger barnets interesse.
  • Udvikler barnet – Meget af legetøjet er designet til at fremme barnets leg og motoriske udvikling.

Børnene bliver hurtigt fanget af Vtech legetøjets flotte farver og funktioner. De mange knapper, der kan trykkes på, spændende lyde og ting, der skal udforskes, skærper børnenes interesse og nysgerrighed.

Meget af legetøjet er udviklet med henblik på at træne de små børns motoriske evner. Det sker ved at øve dem i at kravle efter legetøjet, putte klodser i de rigtige huller og gå efter en vogn. De lidt større børn bliver udfordret, når der skal leges med biler eller tastes på kasseapparat. 
 

Hvordan vælger du det rigtige Vtech legetøj til børnene?

Vtech legetøj er specielt udviklet til børn på forskellige udviklingstrin. Derfor skal du vælge legetøj, der passer til dit barns udviklingstrin. 

Heldigvis er Vtech legetøj meget slidstærkt og holdbart. Derfor kan legetøjet nemt gå i arv til mindre søskende, efterhånden som de større børn udvikler sig. 

Flotte farver og bevægelige dele er altid et hit, som alle børn vil elske. Når børnene er gamle nok til at trykke på knapper, vil sjove lyde også fange opmærksomheden. 

Tjek vores store udvalg af legetøj, eller glæd børnene med lækre og udviklende produkter fra Vtech. Bestil online hos føtex.dk.