1. produkter
  2. kategorier
  3. mere end 39.000 varer
Kurv 0

Butterchicken

Portionen er til 4 personer
Arbejdstid: 15 min.
Samlet tid: 25 min.

Ingredienser:

  • 450 g kyllingebrystfilet 9%
  • 2 dl græsk yoghurt 10%
  • 2 spsk garam masala
  • 5 dl tomat passata
  • 300 g couscous

 

Vi tror, at du har:

  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 liter vand
  • ½ bouillonterning
  • 1 tsk salt og peber

Fremgangsmåde:

Skær kyllingen i mundrette stykker og marinér dem i yoghurt blandet med garam masala og 1 fed presset hvidløg. Lad kyllingen hvile i 10 min. på køl (eller natten over, hvis du forbereder kyllingen dagen før).
Hak det andet fed hvidløg og løget fint og sæt couscous over at koge som anvist på pakken.
Steg hvidløg og løg i en gryde med olie ved middelvarme i 2 min. Tilsæt den marinerede kylling. Steg kyllingen af i cirka 5 minutter.
Tilsæt tomat passata og bouillonvand, og lad retten simre i 5 minutter.
Smag til med salt og peber.
Servér med couscous.

Tip: Servér retten med naanbrød og frisk koriander.