Her handler vi

Hos føtex er høj kvalitet aldrig udsolgt. Vi samarbejder med de bedste leverandører, så vi altid kan tilbyde dig det største udvalg af de bedste varer – det mest friske, det mest ferske, det mest rigtige. Altid til faste lave priser og med landets stærkeste tilbud. 
Hvis du får brug for assistance, er vi altid klar til at hjælpe dig. Vi har eksperter i alle vores sektioner, som står klar med et godt råd og et ægte smil. Eksperterne er stolte og professionelle håndværkere, som ved alt om udskæring af møre bøffer, det gode rugbrød – og frugt og grønt i sæson. 
Vi går på arbejde hver dag, så du nemt kan ordne dagligdagens indkøb i dit helt eget tempo – uden at skulle bekymre dig om tomme hylder og udløbsdatoer. Vi trækker i arbejdstøjet med en forsikring om, at i føtex er der styr på økologi, dyrevelfærd og bæredygtighed. Du skal bare lægge dine yndlingsvarer i kurven og sige til, hvis du har spørgsmål. Resten ordner vi. 
 

Historien om føtex

Dengang telefonerne var med drejeskive, og charterferie var det nye, åbnede Herman Salling den første føtex i Aarhus. 

Herman Salling var søn af købmand Ferdinand Salling, som helt tilbage i 1906 åbnede en manufakturhandel i Aarhus. Med købmandsblodet i årerne og modet til for første gang at invitere danskerne ind i et vaskeægte supermarked, skabte Herman Salling en ny indkøbskultur: Nu skulle danskerne kunne klare alle familiens indkøb under ét tag. 

føtex har været en del af vores liv i snart 60 år. Og uanset om du er vokset op med en føtex i nabolaget eller ej, mærker du arven efter Herman Salling, når du går i dit foretrukne supermarked og lægger appelsiner, vattæpper, en ny krimi og friskbagt brød i kurven.

Job i føtex - kort vej til mere ansvar

Leder du efter nye muligheder? Vi er en mangfoldig flok på mere end 50.000 kolleger, der arbejder sammen på tværs af butikskæder, webshops, restauranter og hovedkontorsfunktioner. Hos os får du et hav af muligheder, og der er kort vej til mere ansvar.