Om føtex

Siden 1960 har føtex været synonym for den gode indkøbsoplevelse. Et sted hvor du nemt og bekvemt kan finde inspiration og handle ind til livets små og store øjeblikke. Et sted hvor du får kvalitetsrådgivning om alt fra sandaler til Chardonnay. Og et sted med ansvarlig omtanke for sig selv, sine kunder og lokalområdet.

Historien om føtex

Dengang telefonerne var med drejeskive, og charterferie var det nye, åbnede Herman Salling den første føtex i Aarhus. Herman Salling var søn af købmand Ferdinand Salling, som helt tilbage i 1906 åbnede en manufakturhandel i Aarhus. Med købmandsblodet i årerne og modet til for første gang at invitere danskerne ind i et vaskeægte supermarked, skabte Herman Salling en ny indkøbskultur: Nu skulle danskerne kunne klare alle familiens indkøb under ét tag. føtex har været en del af vores liv i snart 60 år. Og uanset om du er vokset op med en føtex i nabolaget eller ej, mærker du arven efter Herman Salling, når du går i dit foretrukne supermarked og lægger appelsiner, vattæpper, en ny krimi og friskbagt brød i kurven.

Oplevelsen af føtex

Hos føtex er høj kvalitet aldrig udsolgt. Vi samarbejder med de bedste leverandører, så vi altid kan tilbyde dig det største udvalg af de bedste varer – det mest friske, det mest ferske, det mest rigtige. Altid til faste lave priser og med landets stærkeste tilbud. Vi vil gøre det så nemt som muligt for dig at vælge den helt rigtige vin til maden eller finde et stykke legetøj til ungerne. Derfor har vi eksperter i alle vores sektioner, der står klar til at give dig et godt råd og et ægte smil. Vi går på arbejde hver dag for at gøre det nemmere for dig at ordne dagligdagens indkøb uden at skulle bekymre dig om tomme hylder og udløbsdatoer – og med en forsikring om, at der er styr på økologi og dyrevelfærd. Du skal bare lægge dine yndlingsvarer i kurven og sige til, hvis du har spørgsmål. Resten ordner vi. Vi ses i føtex alle dage mellem klokken 8 og 21.

Meget mere føtex

Job i føtex - kort vej til mere ansvar

Leder du efter nye muligheder? Vi er en mangfoldig flok på mere end 50.000 kolleger, der arbejder sammen på tværs af butikskæder, webshops, restauranter og hovedkontorsfunktioner. Hos os får du et hav af muligheder, og der er kort vej til mere ansvar.

Her handler vi

Du kan handle trygt ved os og være sikker på, at vi har taget ansvar for de varer, vi sælger.

Hver dag arbejder vi i føtex på at gøre det nemmere for dig at handle. Handle godt, handle sundt og handle bevidst – du behøver ikke engang at tænke nærmere over det. Vi har sørget for, at du kan handle med ro i maven og endnu bedre smag i munden.

Brug for hjælp?

Du kan via vores Support Center finde svar på de fleste spørgsmål eller få personlig hjælp ved at ringe til os på telefon 89303200.