Gode grunde til at hente føtex Plus

Tilmeld dig gratis og få føtex Plus tilbud, personlige tilbud og mange andre fordele når du handler i føtex.

  1. Er du kommet hjem med mad eller drikke, der ikke er 100% iorden? Brug din app, send os et billede, og få pengene tilbage.
    Nemt og hurtigt.
  2. Med føtex Plus får du automatisk din rabat, når du betaler ved kassen. føtex Plus samler dine kvitteringer, din indkøbsliste og de bedste tilbud ét sted. Det er nemt.
  3. Når du handler, lærer føtex Plus dig bedre at kende. Når føtex Plus ved, hvad du kan lide, så kan vi give dig gode priser på lige netop de varer.

Unikke tilbud – kun til dig

Hos føtex går vi op i at kende vores kunder, så vi kan give den bedste service og de bedste tilbud. Derfor er føtex Plus-appen også opbygget sådan, at den lærer dine indkøbsmønstre at kende over tid, så vi kan tilbyde dig personlige tilbud på dine favoritprodukter. En stor fordel for dig, der køber 10 pakker bleer om ugen. Eller dig der har spist den samme slags müsli til morgenmad de sidste 7 år.

Du finder dine personlige tilbud i appen. Du skal bare lige huske at aktivere dem, når du når op til kassen, da tilbuddene jo kun gælder for dig. Det kan heldigvis klares på et splitsekund.

Tilfriskhedsgaranti på fødevarer

Vi finkæmmer og trimmer vores hylder flere gange dagligt, så du er sikker på, at de varer, du kommer hjem med, er fine og friske. Men det kan jo ske, at en overmoden avocado smutter forbi falkeblikket. Derfor får alle vores føtex Plus-brugere en særlig Tilfriskhedsgaranti på alle mad- og drikkevarer.  Gemte der sig en trist tomat i bakken, som du først så, da du kom hjem? Så knipser du bare et billede af den og sender det ind via appen. Vupti, så får du pengene tilbage som en rabatkupon, du kan bruge, næste gang du handler hos os. Det er tillidssamfund i sin fineste og smarteste form.

Masser af fordele lige ned i foret

  1. Hver uge skruer vi prisen ned på udvalgte varer for alle, der bruger føtex Plus. Rabatten bliver automatisk trukket fra, når du handler i butikken. Du skal blot sørge for at betale med det betalingskort, som du har tilknyttet i appen - så sørger vi for, at du får din rabat. Helt enkelt og uden at skulle have mobilen frem.
  2. Hvis det utænkelige skulle ske, at du støder på en vare uden et tydeligt prisskilt, så kan du fluks finde din føtex Plus-app frem og scanne stregkoden. Helt uden at skulle løbe efter en af vores hurtige medarbejdere for at spørge. Så har du også tid til at tjekke, om der mon skulle ligge et godt personligt tilbud til dig i appen.
  3. I føtex Plus-appen finder du også alle vores tilbudsaviser i digital form. Nemt for dig og godt for regnskoven. Dem kan du passende skæve til, mens du sammensætter din egen personlige indkøbsliste i appen. Og skulle det ske, at du ikke kan nå forbi føtex alligevel, så kan du let sende indkøbslisten videre til kæresten eller kollegaen, så de kan ordne det i stedet.

Sådan henter du føtex Plus

Det tager kun ganske få minutter at komme i gang med føtex Plus. Bare søg på ’føtex Plus’ i App Store eller Google Play og download den – det er selvfølgelig gratis.

Når du har hentet føtex Plus, skal du blot udfylde dit navn og tilknytte dit betalingskort, så vi kan give dig dine rabatter og alle de andre fordele. Får du brug for hjælp, er du altid velkommen til at spørge i din nærmeste føtex.

Bestil føtex ud af huset

Ta’ den gode smag med hjem. Du kan nemt lade os om at klare maden til din næste middag eller fest, så du i stedet kan bruge tiden sammen med dine gæster. 

Se vores udvalg, og bestil din mad i dag. Er uheldet ude, så kan du ændre eller fortryde din ordre helt frem til seks dage før afhentning.