føtex ud af huset

føtex ud af huset gør det nemt for dig at bringe den gode smag og store madoplevelser med hjem. Alle måltider er tilberedte af faguddannede medarbejdere og med gode kvalitetsråvarer fra Vores Bager og Vores Slagter – altid med den gode smag i højsædet.

Så let er det at bestille mad

Vi har gjort det let for dig at bestille mad ud af huset når det passer dig bedst. Download vores app eller bestil online.

  1. Vælg antal retter og tilvalg
  2. Vælg en føtex og tid for afhentning
  3. Bestil og betal dine ønskede varer

føtex ud af huset

Ta' den gode smag med hjem. Lad føtex klare maden til din næste middag eller fest, og brug tiden sammen med dine gæster. 

Se vores udvalg og bestil i dag – du kan ændre eller fortryde din ordre helt frem til seks dage før afhentning.

Vores Bager ud af huset

Spar tid ved at bestille dit morgenbrød i føtex ud af huset appen – så kan du springe køen over i butikken.

Vi tilbyder også lækre kager til den søde tand.

Højtbelagt fra bunden

Hos føtex ud af huset laver vi højtbelagt smørrebrød fra bunden med det bedste pålæg. Vi tilbyder et bredt udvalg af frisksmurte smørrebrødsklassikere, så du selv kan sammensætte en frokosttallerken med dine favoritter.

Tag den sydlandske stemning med hjem

Hos føtex ud af huset tilbyder vi små tapasretter inspireret af det spanske køkken. Vores tapasmenu består af små lækre anretninger, som altid serveres med friskbagte baguettes fra Vores Bager.

Har du hørt om føtex Plus?

Med føtex Plus-appen ved hånden får du personlige tilbud på dine yndlingsprodukter, "tilfriskhedsgaranti" på defekte varer og et væld af smarte services, der gør det både nemmere, hurtigere og billigere for dig at handle i føtex.