føtex Køb & Hent

føtex Køb & Hent er din genvej til vores online fødevaresortiment med over 12.000 varer. Bestil dine dagligvarer online og hent dem ved din nærmeste føtex – lige når det passer dig. Hvis du bestiller dine varer inden kl. 10.00, kan du hente dem samme dag efter kl. 14.00. Varerne bliver leveret direkte i bagagerummet, så du bliver bare siddende i bilen.

Bestil føtex ud af huset

Ta’ den gode smag med hjem. Du kan nemt lade os om at klare maden til din næste middag eller fest, så du i stedet kan bruge tiden sammen med dine gæster. 

Se vores udvalg, og bestil din mad i dag. Er uheldet ude, så kan du ændre eller fortryde din ordre helt frem til seks dage før afhentning. 

Ekspreslån - Finansiering til køb

Står du og mangler et nyt tv, en ny grill eller skal du købe ind til en stor fest, så har du mulighed for at benytte dig af vores fleksible finansieringsløsning, som vi tilbyder i samarbejde med Ekspres Bank. 
Læs mere om vores forskellige finansieringsmuligheder.

føtex fotoservice - i samarbejde med CEWE

Fotos giver os en unik mulighed for at fortælle og gengive vores personlige, unikke historier. Uanset om det er fotos af de små hverdagsøjeblikke, feriebilleder, fotos fra begivenheder eller professionelle studie- og landskabsbilleder, så er de alle med til at hjælpe os med at genopleve store og små oplevelser i vores liv. Derfor fortjener dine fotos at bliver trykt på produkter af den højeste kvalitet.