Storebox

Kvit bonen og få den digitalt

Nu kan du nemt og bekvemt sige nej tak til papirkvitteringer i vores butikker Bilka, føtex, Salling og Starbucks – og på den måde undgå papirspild. Samtidig sikrer du, at du altid kan finde dine kvitteringer, som du modtager digitalt, hver gang du betaler med kort eller MobilePay.

Med et enkelt grønt klik i enten MobilePay-appen eller hos Storebox kan du vælge, at vores kasseapparater ikke skal udskrive papirbonen til dig, når du handler i føtex, Bilka, Netto, Salling eller Starbucks. I stedet får du kvitteringen elektronisk i MobilePay eller hos Storebox.

De elektroniske kvitteringer har samme gyldighed som papirboner, de opbevares sikkert hos Storebox, og du kan altid søge dem frem enten via MobilePay eller hos Storebox.

Hvis ikke du allerede er tilmeldt elektroniske kvitteringer, så kan du gøre det i MobilePay, via Storebox.dk eller via Storebox appen, som du kan hente i App Store eller Google Play. Under indstillinger kan du vælge at aktivere ”Kun elektroniske/digitale kvitteringer”.
Læs om elektroniske kvitteringer i MobilePay
Læs om Storebox
Læs mere om løsningen i Salling Groups butikker her

 

Det er nemt at oprette en konto på storebox, du kan også gøre det i mobilepay under "kvitteringer"

1. Opret gratis konto
Du kan oprette en helt gratis konto hos Storebox.dk.

2. Tilmed betalingskort
Når du har oprettet din Storebox-profil, kan du tilføje lige så mange betalingskort, som du ønsker og derved få digitale kvitteringer fra alle de betalingskort du benytter.

3. Klar til at modtage dine kvitteringer elektronisk
For at få din elektroniske bon ind, skal du derefter blot handle med et af de betalingskort du har knyttet til din Storebox-konto, i en butik tilmeldt Storebox.

Det gælder i følgende butikker i vores kæde Bilka, føtex, Salling og Starbucks, men pt ikke onlinehandel hos bilka.dk og føtex.dk, hvor du tilgengæld altid modtager faktura elektronisk. Du modertager dine bonner elektronisk, hvad enten du bruger mobilepay eller dit tilknyttet betalingskort

Du har også mulighed for at scanne gamle kvitteringer (kvitteringer som ikke er modtaget elektronisk) ind i dit arkiv, således at Storebox bliver et komplet arkiv over alle dine kvitteringer.

Hvor hurtigt kan man se sin bon?
Du vil typisk modtage kvitteringen indenfor få sekunder efter at betalingen er gennemført og du vil derfor næsten med det samme kunne tilgå den digitale kvittering.

Storebox som app
Hvis du også downloader Storebox' app, har du altid alle dine digitale kvitteringer i lommen og du kan samtidig modtage en besked på din mobiltelefon, når du har modtaget en digital kvittering fra en af vores butikker. Det betyder, at du med det samme ved, at du har modtaget den digitale kvittering og hvis du klikker på beskeden kommer du direkte hen på kvitteringen.

Du vil normalt kunne se din digitale Bilka kvittering på appen indenfor få sekunder efter at betalingen er gennemført.

Sikkerhed
Storebox lever op til de højeste sikkerhedsstandarder og kortdata opbevares i et PCI certificeret miljø. Storebox' systemer er gennemtestet og systemerne til opbevaring af kortdata testes jævnligt af eksterne sikkerhedskonsulenter.