Vores varer

Hos føtex tror vi ikke på metervarer. Vi har klare holdninger til sundhed og dyrevelfærd lige fra varerne i køledisken til mærkevarerne på tøjstativerne – så du altid kan handle med holdning.

Vidste du at...

føtex er en del af Salling Group, og at vi har vores helt eget tøjmærke, som hedder VRS?

  1. VRS går ikke på kompromis med stil, men mode skal være til at forstå, det skal være til at betale og nemt at komme til.
  2. VRS er tøj til alle: Herrer, damer og børn. Der er sågar Plus størrelser (Jackie) og sportstøj.
  3. VRS er tilgængeligt i mere end 80 føtex butikker fordelt i hele landet, så der er rig mulighed for at gå på opdagelse i vores brede sortiment.

føtex mærker

Du finder et bredt udvalg af egne mærker i vores butikker. Fødevarer valgt med omhu, dagligdagsvarer til fast lav pris, sæsonaktuelle mærker og meget mere.

Varemærkninger

I føtex har vi klare holdninger til alt fra sundhed og madspild. Vi vil gøre det let for dig at handle med holdning. Derfor stræber vi altid efter at have et stort udvalg af kvalitetsprodukter. Laktosefrit og glutenfrit – vi arbejder hele tiden på at udvikle udvalget, så det lever op til vores kunders krav til kvalitet.
Her kan du læse om de forskellige mærker, der pryder vores produkter.

Bedst i test

Hos føtex gør vi en ære ud af, at du altid kan finde det du mangler enten på føtex.dk eller i din lokale føtex. Derfor er vi også stolte af, at have flere testvindende produkter på hylderne. En stor del af disse, fra vores egne mærker. Nedenunder finder du en oversigt over et udpluk af de testvindende produkter du kan finde i din lokale føtex. Læs også hvorfor anmelderne anbefaler netop dette produkt. Vi ses i føtex!