VRS er vores eget tøjmærke i føtex - et mærke med holdning og en overraskende lav pris.

Vores basic og fashion styles er en hyldest til forskellighed og personlighed. Hvad enten du prøver vores t-shirts, toppe, jeans, strik eller kjoler, er det vigtigste, at det passer til den, du er.

Se vores must-haves fra den nyeste kollektion nedenfor og find resten af den dansk designede kollektion i din nærmeste føtex butik i dag.

VRS - Vær dig selv

Vi er ikke fans af idealmål og aldersbegrænsninger. Vi tror på, at fashion hverken er noget, du skal klemme dig ned i eller leve op til - tværtimod. Det skal give dig mulighed for at vise alle de sider, du er.

 

Det er egentligt meget enkelt. Ligesom vores dansk designede og prisvenlige fashion-kollektioner.

Dansk design

VRS er designet af danske designere som hver dag sidder og tegner smukke VRS styles. VRS er godt tøj til enhver anledning. Det er basistøj, vi altid kan stole på, samt sæsonvarer, der giver liv og afveksling på til børn og voksne.

 

’’Vi designer tøj i god kvalitet til lave priser. Specielt er vi stolte af vores store udvalg af økologisk bomuld til børn. Det er vigtigt for mig når jeg designer børnetøj, at børn kan være børn - og det kan man i VRS.

Lene Mundt

Designer, Childrens Wear

Kun det bedste til børnene

Du kan også finde VRS til de små størrelser i familien. Filosofien er enkel. Vi designer tøj, der gør det nemt for børn at være børn. Alt er blødt og rart at have på og giver mulighed for at snuble, tumle, lege og løbe det bedste, de har lært.

Økologisk bomuld

VRS børnetøj er altid i god og slidstærk kvalitet til en god pris. Vi ved, hvor meget det betyder, at det kan tåle lidt af hvert og en vask, to eller tyve. Vi ved, at vi kun vil have det bedste til vores små, derfor er størstedelen af VRS børnetøj lavet af økologisk bomuld.

Det er det indre, der tæller

Hvis undertøjet ikke sidder godt, er alt andet ligemeget. Hos VRS har vi undertøj, der passer til dig og som altid er i en god og behagelig kvalitet. Vi har også sørget for, at prisen ikke fylder noget for dig.

 

Dyrk dig selv uden besvær

Hos VRS er sportstøj smart, funktionelt og gennemtænkt fra inderst til yderst . Vi har gjort det nemt for dig at komme afsted i det helt rigtige outfit, uanset om du skal til yoga, løb, step eller crossfit. Vi har alt fra støttende sports-bh'er til perfekt siddende leggins - og naturligvis til en pris, du ikke behøver at svede over fra starten.

Hverdagens favoritter

Vores basics - strik, jakker, t-shirts, jeans, mv. - er enkle, tidsløse og altid i en kvalitet, der kan holde til lidt af hvert. Det er endda ofte at hverdagsfavoritterne også finder vej til weekenden og fungerer som et perfekt supplement til gå-i-byen outfits.

Find alt til de store og smås garderobe i din nærmeste føtex.