Flere føtex fordele

Fordelene er til at få øje på, når du handler hos os. Men det er ikke kun i butikkerne, vi har skarpe priser. Så er du forælder, går op i økologi, sukker efter skræddersyede priser eller bare gerne vil have lidt af det hele – så finder du alle fordelene her på siden.

Føtex nyhedsmail

Et nyhedsbrev fra føtex er til dig, der gerne vil være opdateret. Dig, der vil være først med ugens skarpe priser– udvalgt særligt til dig. Dig, der vil have lækre opskrifter med sæsonens friske råvarer direkte i indbakken. Og dig, der vil deltage i sjove konkurrencer med attraktive præmier. Kort sagt, så er nyhedsbrevet til dig, som vil have fingeren på indkøbspulsen.

Gode grunde til at hente føtex Plus

Tilmeld dig og få føtex Plus priser, nyhedsmails, personlige skarpe priser og mange andre fordele når du handler i føtex.

  1. Er du kommet hjem med mad eller drikke, der ikke er 100% iorden? Brug din app, send os et billede, og få pengene tilbage.
    Nemt og hurtigt.
  2. Med føtex Plus får du automatisk din rabat, når du betaler ved kassen. føtex Plus samler dine kvitteringer, din indkøbsliste og de bedste priser ét sted. Det er nemt.
  3. Når du handler, lærer føtex Plus dig bedre at kende. Når føtex Plus ved, hvad du kan lide, så kan vi give dig gode priser på lige netop de varer.
  4. Du modtager vores nyhedsbreve med tilbud og skarpe priser på udvalgte varer. Så du kan få masser af inspiration. 

føtex for de små

At blive forælder er en kæmpe omvæltning. Pludselig handler livet mest om bleskift, sutter og sovetider. En baby er det smukkeste ansvar, du kommer til at få, men det er også hårdt arbejde.
 
Så er det godt, at vi har skabt føtex for de små. Her finder du nemlig alt, hvad du skal bruge til at give dit barn den bedste start på livet. Du får bl.a. løbende skarpe priser på alt fra bleer til allergimærket vaskepulver og flyverdragter, samt masser af gode råd og vejledning fra sundhedsplejerske Helen Lyng Hansen.
Alt sammen tilpasset dit barns alder og direkte i din indbakke.