Job i føtex

Leder du efter nye muligheder? Vi er en mangfoldig flok på mere end 50.000 kolleger, der arbejder sammen på tværs af butikskæder, webshops, restauranter og hovedkontorsfunktioner. Hos os får du et hav af muligheder, og der er kort vej til mere ansvar.

Vi har jobbet til dig

Med mere end 53.000 medarbejdere er vi en af Danmarks største arbejdspladser. Vi tilbyder en bred vifte af job og karrieremuligheder – uanset om du vil arbejde i butik eller i en af vores koncernfunktioner. Du kan også kickstarte din karriere med en af vores mange elevpladser.

Ledige stillinger

Her kan du finde alle ledige stillinger i Salling Group, i butikkerne og i vores online brands i alle lande.

De rigtige rammer for udvikling

Vi mener, at praktisk erfaring kombineret med faglig fordybelse er et stærkt udgangspunkt for personlig og faglig udvikling. Derfor driver vi vores eget uddannelsescenter, Salling Group Academy. Her deltager vores medarbejdere i skræddersyede faglige forløb og udveksler erfaringer med kolleger fra andre dele af koncernen.

Plads til alle

I Salling Group mener vi, at alle har noget at bidrage med på arbejdsmarkedet uanset baggrund, alder, køn, etnicitet, kultur, seksuel orientering, fysiske og psykiske forudsætninger og sociale omstændigheder. Samtidig er det vores holdning, at vi som stor virksomhed er forpligtet til at tage et ansvar på arbejdsmarkedet. Ved at være en arbejdsgiver med plads til alle, giver vi samtidig os selv de bedste muligheder for at rekruttere dygtige medarbejdere.

Med jobs på alle niveauer og på tværs af mange funktioner ønsker vi at sikre, at alle, der vil, kan få mulighed for at bidrage på arbejdsmarkedet og udvikle deres kompetencer.