føtex omtanke

Vores ambitioner

Hver dag ryger der titusindvis af varer ind og ud af vores mere end 100 føtex-butikker. Ind på lageret, ud på hylderne, ned i kurven og hjem på bordet. De varer har vi – som dit supermarked – et ansvar for. Når du handler hos os, skal du have gavn af vores handlekraft.

Derfor arbejder vi hver dag på at gøre det nemmere for dig at handle. Handle godt, handle sundt og handle bevidst – du behøver ikke engang at tænke nærmere over det. Vi har sørget for, at du kan handle med ro i maven og endnu bedre smag i munden.

Vi har delt vores initiativer op i bidder, så de er nemme at overskue. Klik dig videre, og læs mere om vores konkrete initiativer.

FN’s verdensmål

Vi vedtog i 2018 en ny strategi for ansvarlighed. Den blev til på baggrund af FN’s 17 verdensmål, og vores muligheder for at bidrage til de enkelte mål. Vi fokuserer vores arbejde for ansvarlighed på verdensmålene herunder:

Sundhed og trivsel

Fremme et sundt liv for alle og fremme trivsel for alle aldersgrupper

Ansvarligt forbrug og produktion

Fremme bæredygtigt forbrug og produktionsformer

Læs mere om FN’s verdensmål

Det handler om os alle sammen

Vi er nødt til at starte ét sted og tage tingene skridt for skridt. Det er ikke altid nemt, men hos føtex er vi sikre på, at vi sammen finder de løsninger, der skal til for at nå i mål.
Vi har iværksat en række ansvarlige initiativer allerede – men der er stadig meget, vi kan gøre.

Som en stor dansk virksomhed bør vi i føtex tage et ansvar. Og det er vi klar til.

Læs mere om føtex’ CSR-strategi.

Mangler vi noget?

Vi ved, at der er mange muligheder for at sikre et mere ansvarligt forbrug. Måske har du nogle konkrete forslag? Eller måske sidder du med nogle spørgsmål, du gerne vil have svar på? Så tag endelig fat i os.