Ansvarlige varer

Du skal kunne handle med ro i maven

Vores varer lander hjemme hos alle jer, og det er vores ansvar at sikre kvaliteten af dem, så du kan handle med ro i maven.

Det er ikke vores job at bestemme, hvilke varer du køber. Men det er vores opgave at sikre, at du har muligheden for at vælge de varer, der giver mening for dig.

Derfor får vi flere og flere både danske og lokale leverandører i butikken. Vi har mere end 1500 økologiske varer på hylderne – og vi gør flere tiltag for at forbedre dyrevelfærden.

Vi har blandt andet være med til at udvikle det statslige dyrevelfærdsmærke, så dyrevelfærden er lettere for dig at gennemskue, når du står ved køledisken.

Vi samarbejder også med De Danske Familiegårde om at øge kendskabet til kyllingers velfærd.

Ambitionen
Vi ønsker at have et endnu bredere udvalg af økologiske og ansvarlige varer, der tilgodeser dyrevelfærd

 

Vi arbejder løbende på at skabe og deltage i initiativer, der nedbringer madspild og sikrer ansvarlig produktion og forbrug.

Seneste initiativer

Vi tager ansvar

Vi vil ikke diktere, hvad du skal putte i din indkøbskurv. Men vi tager ansvar for udvalget på vores hylder, så du altid har mulighed for at træffe et ansvarligt valgt.

Mangler vi noget?

Vi ved, at der er mange muligheder for at sikre et mere ansvarligt forbrug. Måske har du nogle konkrete forslag? Eller måske sidder du med nogle spørgsmål, du gerne vil have svar på? Så tag endelig fat i os.