Specialafdelinger

Frisk bagværk, frugt og grønt i sæson eller saftige, røde bøffer. I føtex finder du et udvalg af madvarer i høj kvalitet, som tilfredsstiller alt fra den søde tand til den sunde livsstil.

Helt ind til kernen

Smagfuldt brød med masser af struktur, wienerbrød til formiddagskaffen eller måske en portionsanrettet konditorkage til en særlig stund? Vores Bager ved, hvordan godt bagværk skal smage – og han går op i, at du skal have de bedste brød og kager med hjem, når du handler i føtex. Vores Bager er nemlig fagmand, helt ind til kernen.

Udvalgt med omhu

Vores Slagter går lige så højt op i råvarer, udskæringer og det rigtige kød til den rigtige ret, som Cristiano Ronaldo går op i fodbold. Køb dine næste bøffer hos Vores Slagter. Så vil du opleve forskellen, når du handler med en slagter, der går op i sit håndværk.

Sprødt, sødt og sundt – vi har det hele

For os i føtex er det både en videnskab og en lidenskab at sikre det helt rigtige udvalg af sæsonens frugt og grønt. Sprøde gulerødder, saftige æbler, spændende eksotiske frugter og lokalt dyrket grønkål - alt, hvad dit hjerte begærer. Besøg Frugt & Grønt hos føtex, og giv dig selv glæden ved sunde, friske og nærende råvarer.

Gode råvarer og høj kvalitet

I Delikatessen finder du lækre hverdagsmåltider, salater, smørrebrød og meget mere. Hvis du er mere til noget lunt, kan du også tage et kig i vores lune marked, hvor du kan finde friskstegte fiskefileter, frikadeller og kampsteg. I delikatessen tror vi på, at det er det gode håndværk og de gode råvarer, der gør forskellen.

100% frisk og velsmag - eller pengene retur

I føtex giver vi dig en stærk garanti. En garanti, som vi altid efterlever med et smil. Du kan ganske enkelt altid få dine penge tilbage, hvis varen ikke lever op til dine forventninger. I føtex står vi nemlig inde for alle de varer, vi har på hylderne.