Køb brød med rent mel i posen

Når du køber brød hos føtex bageren, kan du være sikker på, at der altid ligger ansvarlig omtanke bag.

  1. Vi har forbedret vores produktionsplanlægning, så vi sikrer, at bagerne ikke producerer mere brød, end du og føtex’ andre kunder kan spise.
  2. I føtex har vi en lang tradition for at anvende overskydende brød til at lave sprød rasp og knasende lækre rugbrødssnacks.

Rugbrødssortiment

Rugbrødssortimentet hos føtex bageren er bagt med de bedste råvarer fra udvalgte møller i Danmark. Det betyder friskbagt brød, lavet fra bunden. Hver eneste dag. Respekten for håndværket og de danske bagertraditioner betyder meget for os. Hvert rugbrød er karakteriseret af forskellige råvarer og ingredienser. Oplev dem hos din lokale føtex bager.

Specialbrødsortiment

Vores specialbrødsortiment er bagt med gode råvarer omhyggeligt udvalgt, og med respekt for de gamle traditioner og håndværk. Vores lækre hvedebrød kommer friskbagte ud af ovnen hver dag. 

Vores Egen Bager er altid på jagt efter ny, moderne viden, der kan give bedre brød. Derfor er flere af brødene i vores specialbrødsortiment koldhævede og bagt med surdej. Og husk, at føtex bageren altid er klar med gode råd til, hvad brødet passer til af retter og tilbehør.

Du finder alt lige fra ølandsbrød til ciabattabrød i vores specialbrødsortiment.

Bestil morgentilbud og specialkager med føtex ud af huset

Morgentilbud 50,-

10 rundstykker og en morgenstang eller 5 små kager. Tilkøb et softkernerugbrød til kun 10,-

Bestil med ’føtex ud af huset’-appen

Det er nemt og hurtigt at bestille morgentilbud til kollegerne eller familien

  1. Bestil din morgenmad hjemmefra: Vælg mellem vores to lækre morgentilbud. Du kan også bestille specialkager i appen.
  2. Du vælger frit dine rundstykker og kager i morgentilbuddet.
  3. Vælg hvilken føtex du ønsker at afhente i samt hvilket tidspunkt. Betal i appen og vis din kvittering, når du afhenter din bestilling.

100% frisk og smagfuldt – eller pengene retur

I føtex giver vi dig en stærk garanti. En garanti, som vi altid efterlever med et smil. Du kan ganske enkelt altid få dine penge tilbage, hvis varen ikke lever op til dine forventninger. I føtex står vi nemlig inde for alle de varer, vi har på hylderne.