Morgentilbud 50,-

10 rundstykker og en morgenstang eller 5 små kager. Tilkøb et softkernerugbrød til kun 10,-

Køb brød med rent mel i posen

Når du køber brød hos Vores Bager, kan du være sikker på, at der altid ligger ansvarlig omtanke bag.

  1. Overskydende brød fra Vores Bager bliver blandt andet brugt som grisefoder, så vi undgår madspild.
  2. Vi har forbedret vores produktionsplanlægning, så vi sikrer, at bagerne ikke producerer mere brød, end du og føtex’ andre kunder kan spise.
  3. I føtex har vi en lang tradition for at anvende overskydende brød til at lave sprød rasp og knasende lækre rugbrødssnacks.

Bestil kage og brød med ’føtex ud af huset’-appen

Med vores helt egen bager-app bliver det ekstra nemt og hurtigt for dig at tage brød med til kollegaerne eller hente til familie og venner. Du bliver populær, det tør vi godt love.

  1. Bestil morgenmad hjemmefra og vælg blandt vores mange gode føtex morgentilbud. Du kan også bestille kagemænd og kagekoner eller andre gode ting til den lidt sødere tand
  2. Vælg frit dine egne rundstykker og kager. Tilføj let ekstra tilbehør, pålæg eller juice.
  3. Vælg afhentningssted og tidspunkt. Betal i appen med MobilePay og vis din kvittering, når du afhenter din bestilling. Så simpelt er det faktisk.

Rugbrødssortiment

Rugbrødssortimentet hos Vores Egen Bager er bagt med de bedste råvarer fra udvalgte møller i Danmark. Det betyder friskbagt brød, lavet fra bunden. Hver eneste dag. Respekten for håndværket og de danske bagertraditioner betyder meget for os. Hvert rugbrød er karakteriseret af forskellige råvarer og ingredienser. Oplev dem hos Vores Egen Bager.

Specialbrødsortiment

Vores Egen Bagers specialbrødsortiment er bagt med gode råvarer omhyggeligt udvalgt, og med respekt for de gamle traditioner og håndværk. Vores lækre hvedebrød kommer friskbagte ud af ovnen hver dag. 

Vores Egen Bager er altid på jagt efter ny, moderne viden, der kan give bedre brød. Derfor er flere af brødene i vores specialbrødsortiment koldhævede og bagt med surdej. Og husk, at Vores Egen Bager altid er klar med gode råd til, hvad brødet passer til af retter og tilbehør.

Du finder alt lige fra ølandsbrød til ciabattabrød i vores specialbrødsortiment.

100% frisk og smagfuldt – eller pengene retur

I føtex giver vi dig en stærk garanti. En garanti, som vi altid efterlever med et smil. Du kan ganske enkelt altid få dine penge tilbage, hvis varen ikke lever op til dine forventninger. I føtex står vi nemlig inde for alle de varer, vi har på hylderne.