Bager

Hos føtex bageren finder du faglærte håndværksbagere, der hver dag bager friskt brød fra bunden med de bedste råvarer. Vi har et spændende udvalg, og vi står stolt inde for hvert et rugbrød, franskbrød og studenterbrød, der langes over disken.

Køb brød med rent mel i posen

Når du køber brød hos føtex bageren, kan du være sikker på, at der altid ligger ansvarlig omtanke bag.

  1. Vi har forbedret vores produktionsplanlægning, så vi sikrer, at bagerne ikke producerer mere brød, end du og føtex’ andre kunder kan spise.
  2. I føtex har vi en lang tradition for at anvende overskydende brød til at lave sprød rasp og knasende lækre rugbrødssnacks.

”Om lørdagen, når vi har handlet, går vi lige om bageren. Man har jo næsten fortjent en medalje, ikke?”

Klaus, 51 år

Rugbrødssortiment

Rugbrødssortimentet hos føtex bageren er bagt med de bedste råvarer fra udvalgte møller i Danmark. Det betyder friskbagt brød, lavet fra bunden. Hver eneste dag. Respekten for håndværket og de danske bagertraditioner betyder meget for os. Hvert rugbrød er karakteriseret af forskellige råvarer og ingredienser. Oplev dem hos din lokale føtex bager.

Specialbrødsortiment

Vores specialbrødsortiment er bagt med gode råvarer omhyggeligt udvalgt, og med respekt for de gamle traditioner og håndværk. Vores lækre hvedebrød kommer friskbagte ud af ovnen hver dag. 

Vores Egen Bager er altid på jagt efter ny, moderne viden, der kan give bedre brød. Derfor er flere af brødene i vores specialbrødsortiment koldhævede og bagt med surdej. Og husk, at føtex bageren altid er klar med gode råd til, hvad brødet passer til af retter og tilbehør.

Du finder alt lige fra ølandsbrød til ciabattabrød i vores specialbrødsortiment.

føtex ud af huset

Bestil lækre kager til festen eller morgenmenu til kollegerne på føtexudafhuset.dk eller i ’føtex ud af huset’-appen.

Bestil morgenmenu og specialkager med føtex ud af huset

Morgenmenu 40,-

Morgenmenuen består af 10 rundstykker til kun 40 kr. Ønsker du at tilvælge ekstra elementer til morgenmenuen, kan du få et softkernerugbrød til kun 15 kr. pr. stk., små morgenkager til kun 6 kr. pr. stk. og store morgenkager til kun 25 kr. pr. stk.

Bestil med ’føtex ud af huset’-appen

Det er nemt og hurtigt at bestille morgenmenu til kollegerne eller familien

  1. Bestil din morgenmad hjemmefra: Morgenmenuen består af 10 rundstykker, og du kan tilvælge rugbrød og morgenkager til en skarp pris. Du kan også bestille specialkager i appen.
  2. Vælg hvilken føtex du ønsker at afhente i samt hvilket tidspunkt. Betal i appen og vis din kvittering, når du afhenter din bestilling.

Gedigent dansk håndværk - siden 1960

I 1960 åbnede det første føtex-varehus i Guldsmedgade i Aarhus. Det gav borgerne i Jyllands hovedstad en ny måde at handle på. Der var tale om et moderne supermarked, hvor der var samlet flere varegrupper under ét tag. Pludselig kunne man købe både kolonial- og slagtervarer samt tekstil og isenkram i én og samme forretning – præcis som hos forbillederne i USA!

100% frisk og smagfuldt – eller pengene retur

I føtex giver vi dig en stærk garanti. En garanti, som vi altid efterlever med et smil. Du kan ganske enkelt altid få dine penge tilbage, hvis varen ikke lever op til dine forventninger. I føtex står vi nemlig inde for alle de varer, vi har på hylderne.