Vores Frugt & Grønt

I føtex åbner vi hver dag for en butik med dugfriske frugter og grøntsager – leveret samme morgen. Råvarerne kommer fra særligt udvalgte avlere og producenter, der deler vores passion for høj kvalitet.

Frisk frugt og grønt – hver dag

Frugter og grøntsager skal være friske, lokale og økologiske, så snart det er muligt. Det mener vi hos føtex, og det er essensen af Vores Frugt & Grønt.

  1. Vi har sonderet alverdens plantager, gårde og drivhuse for at kunne give dig det bedst mulige udvalg af økologi, sæsonvarer, danske klassikere og eksotiske specialiteter.
  2. Vi fylder løbende hylderne op med friske varer og sørger for, at det er let for dig at finde det, du leder efter. Det er vigtigt for os, at du kan få alt det du skal bruge i føtex.
  3. Hvis du får brug for råd og vejledning, eller har spørgsmål til, hvor råvarerne kommer fra, så er vi altid friske på en snak. Det kan for eksempel være om de 350 danske æblesorter, eller om pastinakkens rødder i middelalderen – du spørger bare.

Sæsonen starter her

Frugt & grønt smager bare lige det bedre, når det er i sæson. Derfor tilpasser vi hele tiden vores sortiment, så vi har sæsonens bedste råvarer. Det betyder knaldrøde, danske jordbær og saftige agurker hele sommeren. Det betyder knasende gulerødder fra juli. Sprøde æbler fra august.

Vi har varer, når de er først i sæson og selvfølgelig også, når sæsonen er allerbedst. Det gælder både danske og udenlandske varer. Du holder dig måske ikke altid opdateret på de aktuelle frugt- og grønt-sæsoner… Derfor har vi gjort os til eksperter på området, så vi kan give dig den bedste vejledning og guide dig mod den største smagsoplevelse. Sæson efter sæson efter sæson.

"føtex' grøntafdeling er fristende og inspirerende, og jeg sætter især pris på det store udvalg af økologiske varer"

Britta, 60 år

Vores andre specialafdelinger

100% frisk og smagfuldt – eller pengene retur

I føtex giver vi dig en stærk garanti. En garanti, som vi altid efterlever med et smil. Du kan ganske enkelt altid få dine penge tilbage, hvis varen ikke lever op til dine forventninger. I føtex står vi nemlig inde for alle de varer, vi har på hylderne.