Delikatessen

I delikatessen finder du et bredt udvalg af lækkert hverdagsmad inden for middagsretter, tilbehør, salater, sandwich og smørrebrød.

De bedste råvarer og den bedste kvalitet

Maden i delikatessen produceres af vores dygtige delikatessemedarbejdere i varehuset, og vi sætter en ære i altid at benytte gode råvarer og sikre den gode kvalitet. 

Hvor det er muligt bruger vi brød og kager fra vores egen bager, og kødet fra vores egen slagter. 

Vores portioner er hellere lidt for store end lidt for små. 

føtex ud af huset

Hos delikatessen kan du også bestille mad ud af huset. Vi laver mad til både hverdag, weekend og festlige begivnheder. Vi laver alt fra tapas, brunch og smørrebrød til festbuffeter og selskabsmenuer.
Til jul har vi et stort udvalg af julefrokoster, både klassiske og vegetariske menuer, ligesom vi også kan sikre julemiddagen med hel andesteg og tilbehør. Til nytår kan du smage vores lækre 4-retters menu.

Det lune marked

Tag også et smut forbi vores lune marked, hvor du finder friskstegte frikadeller, fiskefileter og kamsteg. Prøv også vore lune grillkyllinger, der altid er et hit til det nemme og hurtige måltid.

Gedigent dansk håndværk

I 1960 åbnede det første føtex-varehus i Guldsmedgade i Aarhus. Det gav borgerne i Jyllands hovedstad en ny måde at handle på. Der var tale om et moderne supermarked, hvor der var samlet flere varegrupper under ét tag. Pludselig kunne man købe både kolonial- og slagtervarer samt tekstil og isenkram i én og samme forretning – præcis som hos forbillederne i USA.