Vores Slagter

I føtex har vi Danmarks bedste slagterkvalitet. Her får du de saftigste bøffer og de sprødeste svær. Vores veluddannede slagtermestre og -svende udvælger selv alt kød og garanterer for friskheden.

Det bedste kød og den bedste service

Hos Vores Slagter er hver eneste udskæring lavet med kvalitet og kærlighed til faget. Vi går op i vores håndværk, så vi kan give dig det bedste kød og den bedste service.

  1. Vi har et bredt udvalg af økologisk, mørt og særligt udvalg kød fra små danske og udenlandske producenter – alt sammen i højeste kvalitet og fyldt med smag. 
  2. Vi mener, at kødets kvalitet hænger sammen med dyrenes livskvalitet. Derfor har vi kun kød fra de mest ansvarlige og kvalitetsbevidste landmænd i ind- og udland. 
  3. Er du i tvivl om, hvilken udskæring der passer bedst til vinen derhjemme? Så spørg vores dygtige slagtere, som gerne giver dig tips til servering og tilberedning. 

”Man skal kunne stole på sin slagter – livet er for kort til seje bøffer.”

Jimmy, 30 år

Sådan skal den skæres!

Om det er rib, flanke, shank eller nakke, så ved Vores Slagter, hvordan det skal skæres. Vi udskærer selv de lækreste bøffer i køledisken, og hver dag laver vi også selv friskhakket, dansk MesterHakket. Og hvis du skulle have et ønske til en helt særlig udskæring, så laver vi også gerne det.

Hos føtex er du altid garanteret 100% friskt og smagfuldt kød. Derfor er vi heller ikke bange for at love dig pengene tilbage, hvis kødet ikke lever op til dine forventninger. Vi står inde for vores produkter, så du kan føle dig sikker på kvaliteten.

Vores slagtersortiment

For at gøre det nemt at finde den gode kvalitet på tværs af kødtyper og andre slagtervarer, har vi i føtex en række kvalitetsmærker. Så ved du præcis, hvad du får, når du vælger godt kød i føtex. Læs mere om sortimentet herunder.

MesterHakket Mandag

Når vi siger ”friskhakket” er det din forsikring om, at kødet aldrig har været i køledisken før, og at det hakkes, pakkes og sælges på dagen.
Det kød, vi bruger til MesterHakket, kommer fra danske dyr opdrættet hos de bedste danske landmænd.

Gedigent dansk håndværk - siden 1960

I 1960 åbnede det første føtex-varehus i Guldsmedgade i Aarhus. Det gav borgerne i Jyllands hovedstad en ny måde at handle på. Der var tale om et moderne supermarked, hvor der var samlet flere varegrupper under ét tag. Pludselig kunne man købe både kolonial- og slagtervarer samt tekstil og isenkram i én og samme forretning – præcis som hos forbillederne i USA!

100% frisk og smagfuldt – eller pengene retur

I føtex giver vi dig en stærk garanti. En garanti, som vi altid efterlever med et smil. Du kan ganske enkelt altid få dine penge tilbage, hvis varen ikke lever op til dine forventninger. I føtex står vi nemlig inde for alle de varer, vi har på hylderne.