Det bedste kød og den bedste service

Hos Vores Slagter er hver eneste udskæring lavet med kvalitet og kærlighed til faget. Vi går op i vores håndværk, så vi kan give dig det bedste kød og den bedste service.

  1. Vi har et bredt udvalg af økologisk, mørt og særligt udvalg kød fra små danske og udenlandske producenter – alt sammen i højeste kvalitet og fyldt med smag. 
  2. Vi mener, at kødets kvalitet hænger sammen med dyrenes livskvalitet. Derfor har vi kun kød fra de mest ansvarlige og kvalitetsbevidste landmænd i ind- og udland. 
  3. Er du i tvivl om, hvilken udskæring der passer bedst til vinen derhjemme? Så spørg vores dygtige slagtere, som gerne giver dig tips til servering og tilberedning. 

Sådan skal den skæres!

Om det er rib, flanke, shank eller nakke, så ved Vores Slagter, hvordan det skal skæres. Vi udskærer selv de lækreste bøffer i køledisken, og hver dag laver vi også selv friskhakket, dansk MesterHakket. Og hvis du skulle have et ønske til en helt særlig udskæring, så laver vi også gerne det.

Hos føtex er du altid garanteret 100% friskt og smagfuldt kød. Derfor er vi heller ikke bange for at love dig pengene tilbage, hvis kødet ikke lever op til dine forventninger. Vi står inde for vores produkter, så du kan føle dig sikker på kvaliteten.

Vores slagtersortiment

For at gøre det nemt at finde den gode kvalitet på tværs af kødtyper og andre slagtervarer, har vi i føtex en række kvalitetsmærker. Så ved du præcis, hvad du får, når du vælger godt kød i føtex. Læs mere om sortimentet herunder.

MesterHakket Mandag

Hver mandag tilbyder Vores Egen Slagter 1 kg friskhakket, dansk okse- eller grisekød med 2-7% til 69,90 kroner eller med max. 15% fedt til 58 kroner.

Når vi siger ”friskhakket” er det din forsikring om, at kødet aldrig har været i køledisken før, og at det hakkes, pakkes og sælges på dagen. Det kød, vi bruger til MesterHakket, kommer fra danske dyr opdrættet hos de bedste danske landmænd.

føtex Køb & Hent

føtex Køb & Hent er din genvej til vores online fødevaresortiment med over 12.000 varer. Bestil dine dagligvarer online og hent dem ved din nærmeste føtex – lige når det passer dig. Hvis du bestiller dine varer inden kl. 10.00, kan du hente dem samme dag efter kl. 14.00. Varerne bliver leveret direkte i bagagerummet, så du bliver bare siddende i bilen.

100% frisk og smagfuldt – eller pengene retur

I føtex giver vi dig en stærk garanti. En garanti, som vi altid efterlever med et smil. Du kan ganske enkelt altid få dine penge tilbage, hvis varen ikke lever op til dine forventninger. I føtex står vi nemlig inde for alle de varer, vi har på hylderne.