Vores Slagter sortiment

For at gøre det nemt at finde den gode kvalitet på tværs af kødtyper og andre slagtervarer, har vi i føtex en række kvalitetsmærker. Så ved du præcis, hvad du får, når du vælger godt kød i føtex. Læs mere om sortimentet herunder.

Salling Ludvig - Garantimørt

Salling Ludvig er oksekød i høj kvalitet, som er nøje udvalgt fra ind- og udland. Oksekødet er altid kun skåret fra de bedste og sundeste dyr, så kødet altid er mørt og lækkert. Ludvig-oksekød kommer i mange forskellige og spændende udskæringer som culotte, cuvette, steaks og mange andre. Så uanset om du står og mangler oksekød til parmiddagen lørdag aften, eller bare leder efter et godt stykke kød til aftensmaden i hverdagen – så har Salling Ludvig det, du har brug for. 

Salling Mesterhakket - Friskhakket i dag

Som navnet siger, så er Salling MesterHakket lækkert hakkekød i den bedste kvalitet. Salling MesterHakket er hakket af føtex’ egne slagtere – og du kan finde både hakket oksekød, svinekød, kyllingekød og meget mere. Salling MesterHakket er altid friskhakket – og det betyder, at kødet hakkes, pakkes og sælges samme dag. Alt vores kød er dansk – det kommer fra danske køer og er opdrættet hos danske landmænd. 

Antonius – godt håndværk og dyreliv

Gris fra Antonius er lig med mørt, saftigt og velsmagende grisekød. Siden 1976 har Antonius arbejdet for at få en dansk kvalitetsgris, som gør en klar og positiv forskel for smagsoplevelsen og dyrevelfærden. En Antonius-gris er altid en krydsning med minimum 50 % Duroc-gris, der giver den særlige, smagsgivende fedtmarmorering på grisen. Alle grisene opdrættes hos en række udvalgte danske landmænd, hvor grisene har 30 % mere plads end konventionelle staldgrise. Antonius er derfor også tildelt hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke Bedre Dyrevelfærd.

Salling Princip

Salling Princip er lam, vildt, dansk kalv og andre specialiteter – lækre udskæringer i den højeste kvalitet. Når du køber kød fra Princip, får du udsøgt kvalitet, gourmetøjeblikke og delikate smagsoplevelser. Vi har fundet vores kødprodukter i hele verden – lige dér, hvor de trives og passionen og håndværket stråler. For hos Salling Princip har vi fokus på de bedste råvarer, kærlighed og håndværk ned til den sidste kødfiber. 

Levevis - Økologisk kød

Levevis er Ø-mærket kød. Det betyder, at kødet er 100 % økologisk, så du med dit køb er med til at beskytte natur, grundvand og dyrevelfærd. Med Levevis-kød i din indkøbskurv gør vi det let for dig at vælge produkter, som er gode for dig, din familie og omverdenen. 

Salling

Mærket Salling er til dig og din hverdag. Vi giver dig mulighed for at købe kvalitet, som ikke koster en formue. Udvalget er stort, og vi udvider og udvikler konstant sortiment, så du nemt kan finde de produkter, du har brug for – alt sammen til en fornuftig pris. 

Salling ØKO

Salling Øko er dit 100 % økologiske mærke i føtex. Når du køber varer under Salling Øko, er det din garanti for, at produkterne er økologiske – og som dermed har fokus på at mindske belastningen på vores natur, grundvand og dyrevelfærd. Så Salling Øko er mærket for dig, der går op i økologi, kvalitet – og den bedste smag.