Chromebook

Med en Chromebook får du et billigt alternativ til traditionelle bærbare. Chromebooks anvender lagerplads i "Skyen" og giver rigelig med ydeevne til at løse dine mest almindelige daglige opgaver som tekstbehandling, præsentationer og regneark. Køb de bedste Chromebooks på føtex.dk.

Chromebook – nok til at dække de fleste behov for en bærbar computer

En Chromebook gemmer dine dokumenter og billeder direkte i skyen, kommer med alle de kendte programmer og tjenester fra Google, og har rigelig ydeevne til alle hverdagens opgaver. Samtidig holder den dig kørende meget længere på en opladning end traditionelle computere. Perfekt til studiet og dig, der ikke har brug for avancerede og beregningstunge programmer.

Tre grunde til at vælge:

  • Alt hvad du skal bruge i hverdagen – og masser af gratis programmer at vælge mellem
  • Let og kompakt størrelse gør den lige så nem at bruge i hverdagen som en tablet
  • Holder nemt strøm til hele din dag

 

Med en Chromebook er du altid sikker på, at du kan arbejde hvor som helst, bare der er forbindelse til internettet. For din Chromebook kan nemt holde sig kørende hele dagen på en opladning. Det skyldes, at din Chromebook har begrænset lagerplads lokalt, og kan nøjes med en forholdsvis beskeden processor. Derfor kræver den ikke nær så meget strøm at holde kørende, som hvis du arbejdede på en traditionel computer med Windows eller MacOS. Samtidig får du en let og meget kompakt computer, du nemt kan have med dig på farten. Den vejer ikke meget mere end en tablet, men kommer med fuldt tastatur, tilslutningsmuligheder for USB-enheder og ekstern skærm. Endelig behøver du ikke bekymre dig om at skulle købe og installere programmer på din Chromebook. Den kommer med alle de gratis kontorprogrammer fra Google. Har du brug for mere, kan du hente masser af gratis -og købeprogrammer online direkte fra din Chromebook.

 

Gem dokumenter og billeder i sikkerhed i skyen

Grunden til, at lagerpladsen er beskeden på en Chrome book, skyldes, at din Chromebook gemmer dine dokumenter, billeder og andre filer direkte i skyen. Som standard anvendes Google Drive, men du kan også slutte din Chromebook til Dropbox, OneDrive og andre lagertjenester. Så ligger alt sikkert gemt i skyen, med nem adgang fra alle dine andre digitale enheder.

Køb din Chromebook til den bedste pris på føtex.dk

Køber du din Chromebook online på føtex.dk, kan du vælge mellem de bedste Chromebooks herhjemme til altid gode og billige priser. Samtidig får du ubegrænset returret på din nye Chromebook og kan nyde godt af vores altid høje serviceniveau.