Gamer bærbar

Hvad enten du er hardcore- eller hyggegamer, så har vi en fed bærbar gamer-computer, der sikrer dig de vildeste spiloplevelser. Med en bærbar gamer-computer får du et kraftcenter til både hjemmebrug og til når du er på farten. Tjek udvalget herunder.

Gamer pc – bærbar

Tager du ofte ud til venner eller i klubben og spiller spil sammen med andre, så er det ikke smart at slæbe rundt på en stor og tung gamingcomputer med mus og tastatur og andet gamingudstyr, her er det meget nemmere med en bærbar gamer pc. 
 

Tre grunde til at vælge en bærbar gaming pc:

  • Den fylder mindre end en stationær gamer pc og kan nemt gemmes væk
  • Dens lave vægt og kompakte design gør den nem at tage med uden for hjemmet
  • Du kan få en gaming-bærbar til ethvert behov, så den passer til dit spilvalg


Har du ikke plads til en stationær pc med tower, tastatur og mus, er en bærbar gamer-pc helt perfekt. Samtidig har det også den fordel, at du nemmere kan have den med i rygsækken, når du skal ud ad døren. 

En gamer bærbar er som regel dyrere end en stationær på grund af det kompakte design, som kræver mindre komponenter, men du behøver ikke vælge den dyreste, det afhænger helt af dit behov.
 

Hvad skal du se efter, når du skal købe en gaming bærbar?

At købe en gamer bærbar er en investering af de lidt dyrere. Derfor er det også vigtigt, at du rammer plet første gang.

  • Hukommelsen er afgørende for, hvor store og hvor mange spil, du kan spille på din maskine. Det kan dog være en god idé at tjekke, om du kan udvide med mere hukommelse, hvis det bliver nødvendigt.
  • Skærmkortet er vigtigt. Jo nyere spil du spiller, jo flere visuelle detaljer er der som regel i spillet, og det kræver et større grafik-/skærmkort end til ældre spil.
  • Skærmen bør du også kigge grundigt på. Ikke alene størrelsen, men også egenskaberne. FullHD og antal Hz er vigtigere, end om skærmen f.eks. er 4K.


Køb på føtex.dk, og få ubegrænset returret.