Kabler

Er du på udkig efter en eller flere bestemte kabler til din PC? Så er du landet det rette sted. Her på siden finder du for eksempel USB-kabler, netværkskabler og strømkabler. Få det helt rette kabel til din PC samt dine behov online på føtex.dk.

Find diverse kabler til PC på føtex.dk

Det er vigtigt at have de rette kabler liggende til din computer, hvis du ønsker at kunne få mest muligt glæde af den. Her findes der en række forskellige typer af PC kabler, som langt de fleste kan få brug for, hvad end du skal tilslutte en mus, et tastatur, en skærm eller andre eksterne enheder til din computer. Vores udvalg af kabler til PC tæller blandt andet: 

  • USB-kabler - Kan bruges i mange forskellige forbindelser til at tilslutte forskellige enheder
  • Skærmkabler - Skaber forbindelse mellem din computer og PC-skærm
  • Netværkskabler - Skaber forbindelse til internettet via LAN-netværk
  • Strømkabler - Giver dig mulighed for at oplade forskellige trådløse enheder 

 

Uanset hvad du ønsker at tilslutte, er det vigtigt at have et kabel til PC, som passer. På føtex.dk fører vi mere alle mindre alle de almindelige typer af kabler til PC. Dermed har vi sikkert også netop dét PC-kabel, du står og mangler. 

Bliv klogere på de forskellige USB-kabler til PC

Et USB-kabel er nok en af de mest almindelig brugte typer af kabel til PC. Du kan få dem i et væld af forskellige udgaver samt diverse generationer. Der findes for eksempel både USB 2.0, 3.0 og nu 4.0 (Eller blot “4” som det er blevet omdøbt til), der kendetegner, hvilken USB-generation det er. 

Derudover kan du vælge mellem USB A, B og C. USB-A og B er mere eller mindre identiske, hvorimod USB-C både er mindre end de to andre, og det er ikke længere nødvendigt at vende USB-stikket korrekt. Du kan desuden få et USB PC-kabel som enten et almindeligt kabel eller som adapter til eksempelvis HDMI-stik, AV-stik samt andre typer af USB porte. Du har så sandelig mange muligheder, når det kommer til USB-kabler til PC.