Tasker, sleeves & covers til computer

Skal du have din computer med rundt? Beskyt din bærbare PC på farten med en praktisk og flot computertaske. På føtex.dk finder du et stort udvalg af computertasker, covers og sleeves i stilrene designs og til forskellige bærbar-størrelser. Opdag alle de forskellige valgmuligheder lige herunder.

Beskyt din bærbare computer med en praktisk computertaske

Det er tit, at du også har din bærbare computer med på farten, når du for eksempel er på vej til skole, studie, arbejde eller møde. Her er det også oftest yderst praktisk, at du har mulighed for at opbevare din computer imens. Med en computertaske, cover eller sleeve kan du nemt tage din PC med rundt og samtidig beskytte den mod slag, skidt, snavs og alt muligt andet, som vind og vejr kan risikere at udsætte din computer for. Alt i alt er det uundværligt i en hverdag på farten.

Sådan vælger du dit nye computer cover, sleeve eller taske

Er du usikker på, hvilken computertaske, der passer til dine behov? Du kan med fordel kigge nærmere på følgende overvejelser: 

  • Størrelse - Rent lavpraktisk er det vigtigt at finde en computertaske, der så vidt muligt matcher størrelsen på din bærbare computer. På den måde er du sikker på, at din computer kan være nede i tasken, og at den heller ikke er unødvendigt stor, så PC’en glider rundt fra side til side.
  • Design - For mange er det også vigtigt, at ens computertaske, cover eller sleeve er nydeligt at se på og eventuelt afspejler ens personlighed, for eksempel hvis du har en bestemt yndlingsfarve eller sætter pris på særlige mønstre eller motiver.
  • Eventuelle ekstra rum - Er det ikke kun din bærbare PC, som du skal have plads til? Har du brug for ekstra rum, bør du vælge en computertaske, hvor du kan få op til flere ekstra rum, og så er den generelt mere rumlig. Et computer cover eller sleeve er af natur som regel ikke relevant her, og kan maksimalt have plads til en mindre oplader.


Gå på opdagelse i vores store udvalg af tasker, covers og sleeves til computere, og find din favorit.