Webkameraer

Et webkamera gør det nemt at føre en samtale, selvom man befinder sig forskellige steder. Tag et kig på vores udvalg af webkameraer her på siden. Bestil et webkamera - så bliver det nemt at kommunikere ansigt til ansigt med venner og bekendte.

Webkamera – Det lille kamera med de mange muligheder

Vi kan tilbyde et stort udvalg af webkameraer, til flere forskellige formål. Find det kamera der passer til dit behov her i shoppen, og vælg blandt webcams fra førende brands, som Logitech, D-Link, Microsoft og flere andre.
 

Tre grunde til at vælge et webkamera:

  • Brug kameraet til at føre videosamtaler med familie og venner langvejs fra
  • Brug for et overvågningskamera? Så vælg et webkamera med denne funktion
  • Perfekt til firmaer der vil spare transport og i stedet holder webkonferencer


Vælg mellem de mindre kameraer til hjemmet eller til det lille kontor og webkameraer med avancerede funktioner der kan bruges til f.eks. konferencer og webinarer, hvor flere personer er samlet i samme rum.

Hvis behovet er en overvågningsløsning, så vælg et kamera med sensorer, der opfanger bevægelse, og har mulighed for at optage i mørke. Vær opmærksom på, om du vælger en model til loft- eller vægmontering, eller om kameraet skal have egen fod, så det kan stå i en reol eller på et bord.
 

Hvilket webkamera skal jeg vælge?

Er du i tvivl om hvilket webkamera, der er det rigtige for dig? Der er mange at vælge imellem, og det kan være en god idé at overveje, hvilke funktioner du har brug for.  
 

3 ting du kan tage med i overvejelserne kunne være:

  • Opløsning og videokvalitet – Kameraer med høj opløsning giver skarpere billeder og video.
  • Indbygget mikrofon – Hvis kameraet har indbygget mikrofon, behøver du ikke bruge headset.
  • Kabel eller trådløs – Vælg mellem tilslutning via USB-kabel eller trådløs opsætning på Wi-Fi.


Når du har fundet frem til et web-kamera med de funktioner du ønsker, bestiller du det nemt her på føtex.dk, hvor du har ubegrænset returret. Se evt. også vores store sektion for computertilbehør.