Gaming headset

Dit gaming-headset er ikke uden betydning. God lyd er nemlig en stor del af oplevelsen, når du gamer, og det er med til at give dig en fornemmelse af at være til stede. I udvalget herunder kan du vælge mellem de bedste gaming-headsets på markedet. 

Gaming-headset – din fordel

Med et godt gaming-headset på ørerne kan du høre, hvor dine modstandere er, allerede inden du opdager dem på skærmen. Det giver dig selvfølgelig en fordel, frem for hvis du først ser dem, når det næsten er for sent. Derfor skal du også vælge dit headset til gaming med omhu.
 

Tre grunde til at købe et gamer headset:

  • Skaber en unik spiloplevelse, der får dig til at føle, som om du er til stede
  • Giver dig fordele, fordi du kan høre dine modstandere, før du kan se dem
  • Det er høretelefoner, som omslutter ørerne og lukker alt anden støj ude


Ligesom surroundsound giver et godt headset til gamers en oplevelse på højde med en 3D biografoplevelse. Det er nøjagtig som at være der selv, hvilket gør spillet endnu mere spændende. Og ligesom i virkeligheden vil du også kunne høre, hvis din modstander pusler bag, foran eller ved siden af dig. Og du bliver fuldstændig optaget af spillet, for al anden lyd lukkes ude.
 

Vælg det bedste gaming-headset

Herunder kan du se, hvad du bør lægge vægt på, når du vælger dit gaming-headset:

  • Komforten er vigtig – næsten mere vigtig end lydkvaliteten. I hvert fald hvis du gamer meget. Spiller du hver – eller næsten hver – dag og nogle dage måske op til 12-14 timer kun afbrudt af små pauser, er det ikke rart, hvis headsettet, får dine ører til at klø eller blive ømme.
  • Lyden må gerne være så autentisk som muligt, det vil få dig til at leve dig mere ind i spillet. Her handler det selvfølgelig også om, hvilke spil du spiller.
  • Pris og kvalitet hører ofte sammen. Vælger du et gamer-headset til en pris på mellem 500 – 800 kr., får du i de fleste tilfælde mest for pengene.
     

Husk, at på føtex.dk har du ubegrænset returret.