Gamer mus

Når du ofte og måske i mange timer spiller computerspil, skal du have en gamer-mus. Og du skal selvfølgelig have den bedste for dig. Lige herunder ser du vores store udvalg af gamer-mus.

En gamer-mus har mange fordele

Med det blotte øje kan du ikke altid se forskel på en gaming-mus og en almindelig mus, men der er stor forskel. Og tager du dit spil alvorligt, og vil du have den optimale spiloplevelse, så skal du have en gamer-mus.
 

Tre grunde til at vælge en gamer-mus:

  • Gamer-musen har en høj DPI – hvilket betyder større følsomhed.
  • Mange knapper som kan programmeres og tilpasses til dit spil.
  • Ergonomisk design – slip for ømme håndled også ved normal brug.

 

DPI (dots per inch/prikker pr. tomme) siger noget om musens følsomhed. Jo højere DPI, jo mere følsom mus. En gamer-mus har overordnet set en høj følsomhed/reaktionsevne, og det vil du gerne have, når du spiller. 

De fleste gaming-mus har mange knapper, som kan programmeres til forskellige formål og handlinger i dine spil. Og de kan nemt tilrettes til forskellige spil. 

Gamer-musens ergonomiske design gør den desuden mindre belastende for dit håndled. Den er så behagelig, at det er værd at overveje at købe en gamer-mus blot for bedre komfort.
 

Sådan vælger du den bedste gamer-mus

Der er forskellige ting, du kan kigge på under musens specifikationer, når du skal vælge mus.

  • Grebet: Der findes tre typer greb – palm, claw og fingerspids. På palm- og clawgrebet, hviler din hånd på musen. Clawgrebet er designet, så din pege- og langfinger buer let tilbage for et mere vinkelret klik. Musen med fingerspidsgreb betjenes med fingrene, mens din hånd er i luften.
  • Sensor: Der findes to typer sensorer – optisk og laser. Optisk er bedst på hårde overflader, laser på reflekterende overflader.
  • Vægten: Det betyder meget for dit spil, hvor tung din gaming-mus er. Men der findes ingen gylden tommelfingerregel. Det er individuelt. Nogle gamer-mus har mulighed for at indsætte vægtlodder, hvilket kan være en stor fordel.