Gaming tastatur

Et gaming-tastur er til dig, der tager dit spil seriøst og ønsker den bedste oplevelse, når du spiller. I udvalget herunder finder du gamer-tastaturer fra alle de populære brands som Trust, HP og ROCCAT. 

Gaming-tastatur til gaming

Selvfølgelig kan du spille ved hjælp af et helt almindeligt tastatur, men ikke hvis det er tunge spil som Battlefield, World of Warcraft, Fortnite og lignende. Her har du nemlig brug for professionelt gamingudstyr for at få den bedste spiloplevelse og de største fordele.
 

Tre grunde til at vælge et tastatur designet til gaming:

  • Du kan trykke på mere end to eller tre taster samtidig
  • Det giver dig mulighed for at programmere tasterne
  • Du får den fedeste lyd, effekter og følelse under dit spil


Hvis du trykker på flere end to – nogle gange tre – taster på det klassiske tastatur, er det kun de to/tre af dem, der bliver sendt videre til computeren. På et gamer-tastatur registreres alle de taster, du trykker på, så du kan udføre flere spilkommandoer på én gang.

Derudover har du mulighed for at programmere tasterne, så du kan vælge taster/tastekombination alt efter, hvilket spil du spiller, og tasterne reagerer med seje effekter, som gør dit spil til en meget federe oplevelse.
 

Hvilket gamer-tastatur skal du vælge?

Når du skal vælge gamer-tastatur, er der følgende ting, du kan tage højde for:

  • Aktiveringsstyrke – Hvor hårdt skal du trykke før tasterne reagerer? I nogle spil er det en fordel med en hård aktiveringsstyrke, så du ikke ved et uheld kommer til at ramme forkerte taster og måske kommer til at skyde din allierede.
  • Baggrundslyset – Baggrundslys i tastaturet gør det nemmere at se tasterne i mørke. I nogle gamer-tastaturer kan du vælge mellem forskelligfarvede zoner, så du får et bedre overblik.
  • Anvendelse – Skal du bruge tastaturet til både gaming og til at skrive på, er det selvfølgelig vigtigt, at det kan bruges til begge dele, men det optimale er at købe et tastatur til gaming og et klassisk tastatur ved siden af.

 

Find dit gamer-tastatur i udvalget herover.