Harddiske & hukommelse

På føtex.dk tilbyder vi et bredt udvalg inden for harddiske, ram og optagemedier. Vi har produkter fra nogle af de bedste og mest kendte mærker som HP, Lenovo, Samsung, Sony og Toshiba. Hos os er du derfor sikret den allerbedste kvalitet.

Få ekstra hukommelse og smarte harddiske her

En ekstern harddisk er perfekt til såvel backup af dine filer som til brug, når din computer begynder at blive sløv, og der derfor helst skal tømmes ud i filer og programmer. Særligt billeder og videoer fylder meget i computerens interne hukommelse, og det er derfor en god idé at gemme billeder og videoer på eksempelvis en ekstern harddisk eller et USB-stik, hvor de ligger sikkert og nemt kan findes frem, når du har brug for dem. Det giver dels bedre plads i hukommelsen på din computer, men det giver også dig en sikkerhed i forhold til, at dine feriebilleder med videre ikke blot går tabt, hvis der skulle ske et nedbrud i computeren.

Hos føtex.dk har vi et bredt udvalg af eksterne harddiske til alle behov. En ekstern harddisk fylder ikke meget, og den kan nemt tages med dig rundt, hvis du har brug for at have adgang til pladskrævende filer i løbet af din arbejdsdag eller i forbindelse med en tur hjem til familie eller venner. Selvom den udvendige størrelse er beskeden, er det dog det indre, der tæller. Med en ekstern harddisk fra vores udvalg får du en harddisk med masser af hukommelse, og har du ikke nok i én ekstern harddisk, kan du altid fordele dine filer ud på flere harddiske. Det er dog sjældent nødvendigt, for her på siden finder du harddiske på helt op til 3 TB (3000 GB), der i de fleste tilfælde nemt vil kunne rumme alle dine filer på én gang – og mere til.

Find et stort udvalg af harddiske online på føtex.dk

Når du har fundet den eksterne harddisk, der passer bedst til dine behov, kan du nemt bestille den hjem med få klik online her hos føtex.dk. Vi har mange harddiske til gode priser, og vi opdaterer løbende vores udvalg til skarpe priser, så du altid kan finde den rette harddisk eller USB-stik for dig. 

Køb din nye harddisk online hos føtex.dk. Bestil i dag – vi glæder os til at se, hvilken ekstern harddisk, kortlæser eller hvilket USB-stik du vælger.